Ο... ανήξερος Κλοπ "νικήθηκε" από ένα μωρό!

Ρεσιτάλ ψυχραιμίας έδωσε ο Γιούργκεν Κλοπ κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου, όταν έμαθε από τους δημοσιογράφους πως ο Τζεορτζίνιο Βαϊνάλντουμ έγινε... πατέρας και δεν τον ενημέρωσε! Διαβάστε την επική απάντηση του Γερμανού (VIDEO).

Την Κυριακή στις 18:00 η Λίβερπουλ φιλοξενεί την Άρσεναλ στο Άνφιλντ για την 2η αγωνιστική και όπως γίνεται κάθε φορά, ο Γιούργκεν Κλοπ παραχώρησε συνέντευξη Τύπου για το παιχνίδι.

Μόνο που τον Γερμανό περίμενε μία... ευχάριστη έκπληξη! Δημοσιογράφος τον ρώτησε πότε αναμένεται να επιστρέψει ο Βαϊνάλντουμ, ο οποίος απουσιάζει λόγω της εγκυμοσύνης της συζύγου του, με τον Κλοπ να απαντάει: "όταν... γεννήσει θα γυρίσει".

Τη συνέχεια, ωστόσο δεν την περίμενε με τίποτα! Και αυτό γιατί πιάστηκε... ανενημέρωτος!

Δημοσιογράφος: "Γιούρκεν, όπως ξέρετε ο Βαϊνάλντουμ είναι στο σπίτι του για τη γέννηση του παιδιού του. Πότε περιμένετε να επιστρέψει;"

Κλοπ: "Όταν γεννηθεί το παιδί (είπε χαμογελώντας)".

Δημοσιογράφος "Το παιδί γεννήθηκε χθες".

Κλοπ "Σας ευχαριστώ για το μήνυμα! Συγχαρητήρια Τζίνι (είπε και έσκυψε πάνω στο μικρόφωνο). Αγοράκι; Σας πήρε όλους εκτός από εμένα;".

Δημοσιογράφος "Έστειλε γραπτό μήνυμα".

Κλοπ "Ωραία, τελευταία φορά ήταν πως το καλύτερο που έχω κάνει είναι να μην διαβάζω τα αγγλικά ΜΜΕ. Τώρα πρέπει να το αλλάξω!".