Ο Κλοπ "έκοψε" τον Μπαλοτέλι

Ο Μάριο Μπαλοτέλι δεν έχει κανένα απολύτως μέλλον στη Λίβερπουλ, τουλάχιστον όσο προπονητής είναι ο Γίργκεν Κλοπ.

Ο Γίργκεν Κλοπ ξέκοψε τη συζήτηση για τον Μάριο Μπαλοτέλι πριν καν αυτή ανοίξει. Δεν τον χρειάζεται ο Γερμανός τον τρελο-Μάριο στη νέα Λίβερπουλ που θέλει να χτίσει.

"Του μίλησε για όλα αυτά" τόνισε ο Κλοπ. "Δεν βρίσκεται στο στάδιο της καριέρας του που μπορεί να παλέψει με τρεις και τέσσερις παίκτες για μία ή δύο θέσεις. Οπότε, ξεκάθαρα χρειαζόμαστε λύση. Κάποια ομάδα θα υπάρχει που θα είναι ευτυχισμένη με τον νέο Μάριο Μπαλοτέλι".

Ο παίκτης, άρα, βρίσκεται σε στάδιο αναζήτησης ομάδας. Η Σαμπντόρια τον θέλει αλλά μέχρι στιγμής δεν υπάρχει τίποτα νεότερο σχετικά μ' αυτό το ενδιαφέρον. Προς τον παρόν, ο Μπαλοτέλι είναι αναγκασμένος να περιμένει.

Wonderkid

Είναι ο Zion Williamson ο νέος LeBron James;

Οι συγκρίσεις καλό είναι να αποφεύγονται. Εκτός και αν τις κάνουν τύποι σαν τον Steve Kerr. Τότε μάλλον αποκτούν αξία και εμείς λόγο να σου γνωρίσουμε τον Zion Williamson.

Face Control

Ο Ινσούα έπαιξε και για την Μπόκα

Πολλά χιλιόμετρα μακριά από το Φάληρο η αγαπημένη του Μπόκα Τζούνιορς έπαιζε κόντρα στη 'μισητή' Ρίβερ Πλέιτ και ο Εμανουέλ Ινσούα έπαιξε και γι' αυτή στο ντέρμπι. Και μάλιστα χωρίς να δεχθεί κάρτα!