Γιατί ο Κλοπ κάνει προπόνηση ράγκμπι στον τερματοφύλακά του;

Ο Λορίς Κάριους απολαμβάνει την εμπιστοσύνη του συμπατριώτη του, Γίργκεν Κλοπ και ακολουθεί πιστά τις οδηγίες του για να καταφέρει να καθιερωθεί στη Λίβερπουλ.

Ο Κλοπ μαζί με το προπονητικό τιμ των "κόκκινων" έχουν καταρτίσει ένα εξειδικευμένο πρόγραμμα προπόνησης για τον 23χρονο Γερμανό τερματοφύλακα, Λορίς Κάριους, σε μια προσπάθεια να τον βοηθήσουν να βελτιώσει τα άλματά του ανάμεσα σε αντιπάλους.

Ο τεχνικός της Λίβερπουλ και οι βοηθοί του σκαρφίστηκαν να κάνουν στον νεαρό γκολκίπερ πρόγραμμα προπόνησης που ακολουθούν αθλητές του ράγκμπι.

 

Ο Κάριους συνεργάζεται με το προπονητικό τιμ και σύμφωνα με τους ανθρώπους της ομάδας η βελτίωση των αδυναμιών του είναι αισθητή.

 

"Ο Λορίς θα πρέπει πρώτα να μάθει την τεχνική και μετά να την εφαρμόσει σε πραγματικές συνθήκες, όταν θα βρίσκεται αντιμέτωπος με 6-7 αντιπάλους", σχολίασε σχετικά ο Γίργκεν Κλοπ.

Ολυμπιακός

Ξορκίζοντας τον Κόντε

Ο Γιάννης Φιλέρης θυμάται το γκολ του Κόντε και πιστεύει ότι το φάντασμα του προ 20ετίας αποκλεισμού ξορκίστηκε οριστικά από το ευτυχισμένο Καραϊσκάκη στο 3-1 του Φορτούνη.