Ο Κλοπ κάνει τα... γλυκά μάτια στη μητέρα του Ραμπιό

Πληροφορίες από το Νησί κάνουν λόγο για την πρώτη επαφή Λίβερπουλ - Γάλλου με ορίζοντα το επόμενο καλοκαίρι.

PSG's Adrien Rabiot controls the ball during their League One soccer match between Paris Saint-Germain and Caen at Parc des Princes stadium in Paris, Sunday, Aug. 12, 2018. (AP Photo/Michel Euler)
Αντριάν Ραμπιό AP PHOTO/MICHEL EULER

Όσο κι αν οι άνθρωποι της Παρί Σεν Ζερμέν παρακαλούν, σχεδόν γονατιστοί, τον Αντριάν Ραμπιό να υπογράψει νέο συμβόλαιο, το αποτέλεσμα είναι ακριβώς το ίδιο: μια τρύπα στο νερό. Με αποτέλεσμα, αν δεν βρεθεί τρόπος να πειστεί, ο 23χρονος Γάλλος να είναι ελεύθερος από τον Γενάρη να διαπραγματευτεί με όποια ομάδα επιθυμεί.

Ξέρει ότι η Μπαρτσελόνα τον θέλει πολύ και θα κάνει νέα προσπάθεια, αφού η καλοκαιρινή απόπειρα να τον αγοράσει από τους Παριζιάνους, γιατί τον ήθελε ο Βαλβέρδε ως αντι-Παουλίνιο, δεν βρήκε ανταπόκριση.

Σύμφωνα ωστόσο με τους Άγγλους, η Λίβερπουλ αρχίζει ν' αποκτά πλεονέκτημα ήδη. Δεν είναι μονάχα η επιθυμία του Ραμπιό να παίξει στην Αγγλία, όπως έχει πει στο παρελθόν, δηλώνοντας μάλιστα φαν των "κόκκινων". Είναι κυρίως η... σχέση που έχει αναπτύξει ο ίδιος ο Γιούργκεν Κλοπ με τη μητέρα του νεαρού χαφ απ' όταν δούλευε στην Ντόρτμουντ.

Η μητέρα του Ραμπιό είναι ταυτόχρονα αυτή που διαχειρίζεται τα δικαιώματά του, αυτή που σε μεγάλο βαθμό ορίζει την καριέρα του. Επειδή μάλιστα ο Κλοπ είχε θελήσει να τον πάρει στην Μπορούσια όταν ακόμη δεν είχε μονιμοποιηθεί στην Παρί, έχει ήδη μιλήσει μαζί της και την γνωρίζει από πρώτο χέρι. Οι δυο τους τα λένε καλά και αυτό παίξει ίσως το ρόλο του στις κουβέντες.

Ο Γενάρης είναι κοντά...

News 24/7

24MEDIA NETWORK