Ο Κλοπ ξέσπασε κατά Οσκάρ και Κινέζων!

Η επιλογή του Οσκάρ να προτιμήσει το κινεζικό χρυσάφι και να πάρει μεταγραφή στην Shanghai SIPG στα 25 του προκάλεσε την "έκρηξη" του Γιούργκεν Κλοπ.

Ο Κλοπ ξέσπασε κατά Οσκάρ και Κινέζων!

Η Κίνα τείνει να εξελιχτεί πλέον στο ποδοσφαιρικό Ελ Ντοράντο καθώς ο ένας μετά τον άλλο πολλοί είναι πλέον οι ποδοσφαιριστές εγνωσμένης αξίας που παίρνουν την απόφαση να εγκαταλείψουν την προηγμένη ποδοσφαιρική Ευρώπη παρασυρόμενοι από τις κινεζικές σειρήνες που τους προσφέρουν απλόχερα ιλιγγιώδη χρηματικά ποσά.

Λαβέτσι, Χουλκ, Ραμίρες, Ζερβινιό, Γκουαρίν είναι μερικοί μόνο από τους σταρ πρώτης γραμμής που παίζουν στην Chinese Super League ωστόσο η μεταγραφή που συζητήθηκε περισσότερο από όλες είναι η τελευταία, με τον Οσκάρ να αποχαιρετάει την Τσέλσι (δεν ήταν στα βασικά πλάνα του Αντόνιο Κόντε ούτως η άλλως) και να μετακομίζει στην Κίνα μόλις στα 25 του χρόνια για λογαριασμό της Shanghai SIPG.

Ο Κλοπ ξέσπασε κατά Οσκάρ και Κινέζων!

Αρκετοί είναι εκείνοι που σκέφτηκαν πως ο Βραζιλιάνος έκανε λάθος που πήγε σε αυτό το πρωτάθλημα ενώ βρίσκεται στην παραγωγική φάση της καριέρας του, εκείνος πάντως που θέλησε να "βγει μπροστά" και να εκφράσει δημόσια την αντίθεσή του ήταν ο Γιούργκεν Κλοπ. Ο Γερμανός έκανε μάλιστα αυστηρή κριτική στον παίκτη για την επιλογή του!

"Αδυνατό να κατανοήσω κάποιες αποφάσεις, όταν είσαι 25 ετών δεν μπορείς να πας σε ένα μέρος όπου δεν παίζεται ποδόσφαιρο επειδή σου προσφέρουν πολλά χρήματα. Επαναλαμβάνω, για μένα δεν είναι επιλογή.

Αυτή τη στιγμή το κινεζικό δεν είναι ένα πρωτάθλημα στο οποίο θέλει να παίξει κάποιος. Ο μοναδικός τρόπος για να πάρουν παίκτες στο πρωτάθλημά τους είναι μόνο τα χρήματα.

Ο Κλοπ ξέσπασε κατά Οσκάρ και Κινέζων!

Συνήθως οι ποδοσφαιριστές επιλέγουν να πάνε στην Κίνα σε μία συγκεκριμένη φάση της καριέρας τους, όχι στα 25 τους χρόνια. Δεν είναι όνειρο το κινεζικό πρωτάθλημα, αλλά εάν μερικοί προτιμούν τα χρήματα, εσύ δεν έχεις όπλα.

Η οικογένεια του Οσκάρ θα είναι πάντως ευτυχισμένη, τα χρήματα δεν θα είναι πια πρόβλημα για αυτούς", δήλωσε ο τεχνικός της Λίβερπουλ, εμφανώς πικραμένος με την απόφαση του Βραζιλιάνου μεσοεπιθετικού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Αρπάζει τον Οσκάρ από την Τσέλσι με 52.000.000 λίρες!
Απίθανο ποσό: Μεταγραφή για Όσκαρ!
Μάχη εκατομμυρίων για τα... πόδια του Ρούνεϊ

News 24/7

24MEDIA NETWORK