Ο Κλοπ πάει για το "κόλπο γκρόσο" με Ντοναρούμα!

Το αντίο του Μπουφόν στην Γιουβέντους έβγαλε στη φόρα σενάρια που θέλουν την Λίβερπουλ να ενδιαφέρεται για την απόκτησή του όμως ο μεγάλος πόθος του Κλοπ είναι ο... Ντοναρούμα!

AC Milan goalkeeper Gianluigi Donnarumma celebrates at the end of the Italian Super Cup soccer match between Juventus and AC Milan, at the Al Sadd Sports Club in Doha, Qatar, Friday, Dec. 23, 2016. AC Milan won 5-4 following a shootout. (AP Photo/Alexandra Panagiotidou)
AC Milan goalkeeper Gianluigi Donnarumma celebrates at the end of the Italian Super Cup soccer match between Juventus and AC Milan, at the Al Sadd Sports Club in Doha, Qatar, Friday, Dec. 23, 2016. AC Milan won 5-4 following a shootout. (AP Photo/Alexandra Panagiotidou) AP PHOTO/ALEXANDRA PANAGIOTIDOU

Η Λίβερπουλ εξασφάλισε την έξοδο στο νέο Champions League μέσω της 4ης θέσης που πήρε στην Premier League και έχει αρχίσει ήδη την προετοιμασία της για τον τελικό του UCL που θα διεκδιήσει το βαρύτιμο τρόπαιο απέναντι στην Ρεάλ, παράλληλα όμως δεν "κλείνει τα μάτια" όσον αφορά σε δελεαστικές περιπτώσεις τερματοφυλάκων που "κυκλοφορούν" στην αγορά.

Μπορεί μάλιστα τις τελευταίες ώρες να έχει βγει στον αφρό το όνομα του Τζανλουίτζι Μπουφόν, με ρεπορτάζ να αναφέρουν πως Λίβερπουλ και Παρί Σεν Ζερμέν είναι σημαντικές υποψήφιες για να κάνουν δικό τους τον 40χρονο κίπερ από τη στιγμή που αποφάσισε να πει αντίο στην Γιουβέντους (παίκτης της από το 2001), όμως άλλος φαίνεται να είναι ο "εκλεκτός" των "reds".

Liverpool coach Jurgen Klopp celebrates with the supporters at the end of the Champions League semifinal second leg soccer match between Roma and Liverpool at the Olympic Stadium in Rome, Wednesday, May 2, 2018. (AP Photo/Alessandra Tarantino)
Liverpool coach Jurgen Klopp celebrates with the supporters at the end of the Champions League semifinal second leg soccer match between Roma and Liverpool at the Olympic Stadium in Rome, Wednesday, May 2, 2018. (AP Photo/Alessandra Tarantino) AP PHOTO/ALESSANDRA TARANTINO

Όπως αποκάλυψε η ιταλική ιστοσελίδα "Sportmediaset", ο Τζανλουίτζι Ντοναρούμα βρίσκεται αρκετά κόντά στην πόρτα της εξόδου της Μίλαν μετά την φετινή όχι και τόσο πειστική χρονιά του (ειδικά με τα δύο σοβαρά λάθη του στον τελικό του ιταλικού Κυπέλλου) και ο Γιούργκεν Κλοπ τον έχει βάλει ήδη στο στόχαστρο.

Υπήρχε μάλιστα συνάντηση του Γερμανού τεχνικού με τον Μίνο Ραϊόλα, με τον Κλοπ να ζητάει από τον Ιταλό μεγαλοατζέντη πληροφορίες σχετικά με τον πελάτη του, ο οποίος στην παρούσα φάση κοστολογείται γύρω στα 70.000.000 ευρώ από τους "ροσονέρι".

Σημειώνεται πως για τον Ντοναρούμα ακούστηκε αυτές τις ημέρες και το όνομα της Παρί Σεν Ζερμέν που τον είχε φλερτάρει και το περασμένο καλοκαίρι, με τους διοικούντες την Μίλαν να ξεκαθαρίζουν από την πλευρά τους πως θα συζητήσουν το ενδεχόμενο παραχώρησής του μόνο αν τους δοθεί ως αντάλλαγμα ο Έντινσον Καβάνι...

News 24/7

24MEDIA NETWORK