Ο Κλοπ θέλει πίσω τον Τζέραρντ!

Ο Στίβεν Τζέραρντ αποχαιρέτησε τους φίλους των Galaxy στο MLS και ο Γιούργκεν Κλοπ του άνοιξε την πόρτα της επιστροφής στην Λίβερπουλ. Με έναν όρο όμως... διαβάστε και θα καταλάβετε.

Ο Κλοπ θέλει πίσω τον Τζέραρντ!
Gerrard klopp

Το καλοκαίρι του 2015 ο Άγγλος μέσος αποχώρησε από την Λίβερπουλ και υπέγραψε "χρυσό" συμβόλαιο με την πρώην ομάδα του Ντέιβιντ Μπέκαμ διάρκειας 18 μηνών. Οι υποχρεώσεις του με τους Galaxy ολοκληρώνονται απέναντι στον Ντάλας, με τον έμπειρο μέσο να αποχαιρετά τους Αμερικάνους με ποστ στο Instagram.

Κάπου εδώ έρχεται ο Γιούργκεν Κλοπ για να βάλει... φωτιά στους φίλους της Λίβερπουλ. Με δηλώσεις του, ο Γερμανός άφησε ορθάνοιχτη την πόρτα επιστροφής στον 36άχρονο μέσο, αρκεί βέβαια να συμφωνήσουν οι δυο άνδρες σε κάποια πράγματα.

"Ο Στίβεν Τζέραρντ, που πραγματικά θα ήταν μεγάλη έκπληξη να επιστρέψει, είναι πάντα ευπρόσδεκτος στην Λίβερπουλ", είπε αρχικά και συνέχισε: "Δεν μπορείτε να φανταστείτε πόσο θα τον θέλουμε και δεν αποτελεί κανένα πρόβλημα αν έρθει. Αλλά τα όσα θα ξεκαθαρίσουμε, θα μείνουν μεταξύ μας.

Έτσι ξέρω τον Στίβεν και έτσι με ξέρει κι αυτός. Δεν πρέπει να ανησυχεί κανείς, αφού υπάρχει χώρος για τον Τζέραρντ. Όλα θα πάνε καλά".

Η Λίβερπουλ νίκησε έστω και δύσκολα 2-1 την Γουέστ Μπρομ και πάτησε την κορυφή του βαθμολογικού πίνακα στην Premier League. Δεν υπάρχει καλύτερο σενάριο από το να επιστρέψει ο σπουδαίος άσος και να κλείσει την καριέρα του με ένα πρωτάθλημα. Και ποιος δεν θα το ήθελε;

News 24/7

24MEDIA NETWORK