Ο Κοουτίνιο δεν θα έβαζε ποτέ το γκολ του Τζέραρντ στον Ολυμπιακό

O Φιλίπε Κοουτίνιο προσπάθησε να μιμηθεί τον Στίβεν Τζέραρντ στο διάσημο γκολ του κόντρα στον Ολυμπιακό και διαπίστωσε πως τέτοια γκολ δεν... επαναλαμβάνονται (VIDEO).

epa000326621 Liverpool's Steven Gerrard celebrates scoring the third goal against Olympiakos during the UEFA Champions League, Group A match at Anfield, Liverpool, Wednesday 08 December 2004.  EPA/PHIL NOBLE UK AND IRELAND OUT - NO WEBSITE/INTERNET USE
epa000326621 Liverpool's Steven Gerrard celebrates scoring the third goal against Olympiakos during the UEFA Champions League, Group A match at Anfield, Liverpool, Wednesday 08 December 2004. EPA/PHIL NOBLE UK AND IRELAND OUT - NO WEBSITE/INTERNET USE EPA

Δεν νοείται οπαδός της Λίβερπουλ που να μην έχει δει έστω μία φορά στο video σε επανάληψη το ιστορικό γκολ του Στίβεν Τζέραρντ απέναντι στον Ολυμπιακό τον Δεκέμβριο του 2004: το γκολ που χάρισε στους "reds" την πρόκριση στους "16" του Champions League εκείνης της σεζόν εις βάρος των πρωταθλητών Ελλάδας και ουσιαστικά τους άνοιξε το δρόμο για την κατάκτηση του τροπαίου στον συγκλονιστικό τελικό της Κωνσταντινούπολης κόντρα στην Μίλαν.

Ο Κοουτίνιο δεν θα έβαζε ποτέ το γκολ του Τζέραρντ στον Ολυμπιακό
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Αναφερόμαστε φυσικά στο γκολ με το οποίο ο αρχηγός της Λίβερπουλ είχε νικήσει τον Αντώνη Νικοπολίδη με οβίδα στο 86ο λεπτό και είχε γράψει το 3-1 υπέρ της ομάδας του, με τον Νιλ Μέλορ να είναι εκείνος που του είχε στρώσει τη μπάλα λίγο έξω από την περιοχή με κεφαλιά.

Τώρα, 13 χρόνια μετά, ο Φιλίπε Κοουτίνιο κλήθηκε -για λογαριασμό του τηλεοπτικού σταθμού BT Sport- να αναβιώσει εκείνο το γκολ με τη βοήθεια δύο συμπαικτών του: των Τζέιμς Μίλνερ και Ντιβόκ Ορίγκι, με τον Βραζιλιάνο να έχει τέσσερις ευκαιρίες να πετύχει την τέλεια αντιγραφή.

Όπως όμως θα διαπιστώσετε στο παρακάτω video, υπάρχει μόνο ένας "Stevie G".

News 24/7

24MEDIA NETWORK