Ο Κοουτίνιο "γείωσε" την Μπαρτσελόνα!

Η Μπαρτσελόνα έκανε σχεδόν τα πάντα για να τον αρπάξει το καλοκαίρι από την Λίβερπουλ όμως τώρα ο Φελίπε Κοουτίνιο σφυρίζει... αδιάφορα αν λάβουμε υπόψη την τελευταία δήλωσή του.

Liverpool's Philippe Coutinho, left, celebrates after scoring during the Champions League soccer match between Spartak Moscow and Liverpool in Moscow, Russia, Tuesday, Sept. 26, 2017. (AP Photo/Ivan Sekretarev)
Liverpool's Philippe Coutinho, left, celebrates after scoring during the Champions League soccer match between Spartak Moscow and Liverpool in Moscow, Russia, Tuesday, Sept. 26, 2017. (AP Photo/Ivan Sekretarev) AP PHOTO/IVAN SEKRETAREV

Το περασμένο καλοκαίρι πρωταγωνίστησε σε ένα από τα πιο πολύκροτα ποδοσφαιρικά μεταγραφικά σίριαλ των τελευταίων ετών, με την διοίκηση της Μπαρτσελόνα να φτάνει μάλιστα μέχρι το σημείο να προσφέρει 160.000.000 ευρώ στην Λίβερπουλ για να τον ντύσει στα μπλαουγκράνα.

Τώρα όμως, Νοέμβριο μήνα, και με την ομάδα του Ερνέστο Βαλβέρδε να συνεχίζει τη ζωή της χωρίς αυτόν και μάλιστα να τα πηγαίνει εξαιρετικά, ο Φελίπε Κοουτίνιο όχι μόνο μετανιώνει για το ότι δεν έγινε το deal αλλά με δηλώσεις του υποστήριξε πως είναι μία χαρά στο Μέρσεϊσαϊντ...]

"Το μέλλον μου; Βρίσκομαι σε ένα από τα ομορφότερα πρωταθλήματα στον κόσμο. Αυτή τη στιγμή είμαι πολύ ευτυχισμένος από το πως κυλάει η ζωή μου. Όσο για τα υπόλοιπα σκέφτομαι προς το παρόν την Βραζιλία", δήλωσε ο άσος της "βερντεόρο", για τον οποίο ο Γιούργκεν Κλοπ είχε ασκήσει βέτο στη διοίκηση των "κόκκινων" για να μην παραχωρηθεί.

News 24/7

24MEDIA NETWORK