Ο Μανέ διέλυσε τη Μπάγερν, σκόραρε και τραυματίστηκε ο Στάριτζ

Με τον Σαντιό Μανέ να κάνει ό,τι θέλει στο γήπεδο, η Λίβερπουλ διέλυσε με 3-0 την Μπάγερν Μονάχου σε φιλικό παιχνίδι στο Μόναχο (VIDEO).

Ο Μανέ διέλυσε τη Μπάγερν, σκόραρε και τραυματίστηκε ο Στάριτζ

Χαμόγελα σκόρπισε στους φίλους της η Λίβερπουλ, οι οποίοι την είδαν να επικρατεί με 3-0 της Μπάγερν στο Μόναχο σε φιλική αναμέτρηση. Οι "κόκκινοι" βρήκαν δίχτυα με τους Σαντιό Μανέ, Μοχαμέντ Σαλάχ και Ντάνιελ Στάριτζ απέναντι σε μία Μπάγερν που καλά καλά δεν σημείωσε ευκαιρία.

Φυσικά το παιχνίδι ήταν μιας πρώτης τάξεως ευκαιρία για τον Γίργκεν Κλοπ προκειμένου να δει την ομάδα του απέναντι σε έναν κορυφαίο ευρωπαϊκό αντίπαλο. Παράλληλα, οι... σχέσεις του με την Μπάγερν ποτέ δεν ήταν καλές λόγω Ντόρτμουντ, επομένως είχε ένα λόγο παραπάνω να θέλει τη νίκη.

Η ομάδα του Γίργκεν Κλοπ προκρίθηκε εντυπωσιακά στον τελικό του φιλικού τουρνουά, όπου θα αντιμετωπίσει την Ατλέτικο, η οποία νίκησε 2-1 με ανατροπή τη Νάπολι.

Από τις στιγμές που ξεχώρισαν πάντως στο ματς ήταν και ο τραυματισμός του Στάριτζ, αμέσως μετά το γκολ που σημείωσε. Βέβαια οι άνθρωποι της Λίβερπουλ τόνισαν πως δεν ήταν κάτι ανησυχητικό.

ΜΠΑΓΕΡΝ: Ούλραϊχ, Ραφίνια, Μαρτίνεθ, Χούμελς, Αλάμπα (79' Φριντρλ), Τολισό (70' Βιδάλ), Τιάγκο (21' Σάντσες), Ροντρίγκες (62' Κομάν), Μίλερ, Ριμπερί, Λεβαντόβσκι

ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ: Κάριους, Αλεξάντερ Άρνολντ (79' Αλεξάντερ Άρνολντ), Ματίπ (68' Κλάβαν), Λόβρεν, Μορένο, Τζαν (46' Λαλάνα), Χέντερσον (68' Στάριτζ, 86' Σολάνκε), Κοουτίνιο (79' Γούντμπερν), Μανέ (46' Βαϊνάλντουμ), Φιρμίνο (67' Κεντ), Σαλάχ (68' Γκρούγιτς)

News 24/7

24MEDIA NETWORK