Μορένο σε οπαδούς Λίβερπουλ: "Σκάστε!!!"

Κουρασμένος από την κριτική που δέχθηκε και συνεχίζει να δέχεται δήλωσε ο αριστερός μπακ της Λίβερπουλ Αλμπέρτο Μορένο. Ο Ανδαλουσιανός ποδοσφαιριστής δεν... φοβήθηκε και είπε στους οπαδούς της ομάδας του να "σκάσουν" γιατί φέτος παίζει και είναι ευτυχισμένος.

Μορένο σε οπαδούς Λίβερπουλ: "Σκάστε!!!"

Έχει αμφισβητηθεί όσο λίγοι στο ποδόσφαιρο, ωστόσο κι ο ίδιος φέρει ευθύνη καθώς κάθε φορά που έπαιρνε ευκαιρία τη συνόδευε με λάθη. Όλα αυτά μέχρι την περσινή σεζόν που ο Κλοπ παρόπλισε τον Αλμπέρτο Μορένο, βάζοντας τον Μίλνερ να παίξει αριστερό μπακ, θέση την οποία δεν είχε παίξει ποτέ στη ζωή του.

Τη φετινή σεζόν ο Αλμπέρτο Μορένο επανήλθε στο αριστερό άκρο και δηλώνει ευτυχισμένος για την εξέλιξη αυτή, έστω κι αν η Λίβερπουλ δεν τα πάει και τόσο καλά αγωνιστικά με την άμυνά της να παρουσιάζει για μία ακόμη σεζόν σημάδια... παιδικής χαράς.

Ο Μορένο μιλώντας πριν το κυριακάτικο ματς με την Νιούκαστλ είπε στους φίλους της Λίβερπουλ να "σκάσουν" και να πάψουν να τον κριτικάρουν γιατί ο ίδιος είχε πολλές προτάσεις στα χέρια του, αλλά αποφάσισε να μείνει στους "Κόκκινους", κατόπιν συζήτησης με τον Κλοπ, τονίζοντας παράλληλα ότι κόπιασε για να πάρει τη θέση του και θα συνεχίσει να το κάνει για να δείξει ότι του αξίζει.

Photo Credits: AP Photo/Dave Thompson

News 24/7

24MEDIA NETWORK