Ο "Mr 85.000.000 ευρώ" της Λίβερπουλ βάζει και γκολ αλά Μέσι!

Το νέο μεγάλο απόκτημα της Λίβερπουλ αποκτήθηκε για να "δέσει" την ταλαιπωρημένη άμυνα του Κλοπ όμως η "Marca" υπενθύμισε πως ο Ολλανδός έχει και το γκολ στο αίμα του (VIDEO)!

FILE- In this Sunday, Oct. 23, 2016 file photo, Southampton's Virgil van Dijk, left, with a team mate during the English Premier League soccer match between Manchester City and Southampton at the Etihad Stadium in Manchester, England. Southampton defender says he has handed in a transfer request to leave the English Premier League club, expressing frustration that interest from "multiple top clubs have been consistently rebuffed." (AP Photo/Rui Vieira, File)
FILE- In this Sunday, Oct. 23, 2016 file photo, Southampton's Virgil van Dijk, left, with a team mate during the English Premier League soccer match between Manchester City and Southampton at the Etihad Stadium in Manchester, England. Southampton defender says he has handed in a transfer request to leave the English Premier League club, expressing frustration that interest from "multiple top clubs have been consistently rebuffed." (AP Photo/Rui Vieira, File) AP PHOTO/RUI VIEIRA, FILE

Για χάρη του η Λίβερπουλ έδωσε σκληρή μάχη με την Μάντσεστερ Σίτι και τελικά κατάφερε να τον κάνει δικό της από την Σαουθάμπτον έναντι 84.400.000 ευρώ, με τη μετακίνησή του μάλιστα στο "Άνφιλντ" να τον καθιστά την ακριβότερη μεταγραφή αμυντικού στο ποδόσφαιρο.

Οι φίλοι των "κόκκινων" βλέπουν στο πρόσωπο του 26χρονου Ολλανδού τον παίκτη που θα μπορέσει κάποια στιγμή να συμμαζέψει την άμυνά τους, όμως ο Φαν Ντάικ δεν είναι απλά ένας αποτελεσματικός αμυντικός αλλά και εντυπωσιακός από τη μέση και μπροστά όταν το τολμήσει.

Ο "Mr 85.000.000 ευρώ" της Λίβερπουλ βάζει και γκολ αλά Μέσι!

Αυτό φρόντισε να το υπενθυμίσει στους φιλάθλους η ισπανική "Marca" μέσω δημοσιεύματος όπου "κατέγραψε" 12 πράγματα που πρέπει να κρατήσει κάποιος από τον νέο παίκτη της Λίβερπουλ, με έναν εξ αυτών να είναι ένα γκολ όνειρο.

"Το μαραντονιακό γκολ του Φαν Ντάικ", είναι ο τίτλος που χρησιμοποίησε το μαδριλένικο μέσο, παρουσιάζοντας video από παλαιότερο παιχνίδι του με τη φανέλα της Σέλτικ, τον Δεκέμβριο του 2013, όπου ξεκίνησε μετωπική κούρσα από το κέντρο του γηπέδου και πέρασε έξι παίκτες της Σεντ Τζόνστον πριν στείλει τη μπάλα στα δίχτυα με αρχοντικό πλασέ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK