Ο Σαλάχ νευρίασε τον Κλοπ κι ο Γερμανός τον "κάρφωσε"

Δεν χάρηκε και πολύ ο Κλοπ με αυτό που έκανε ο Σαλάχ, με τον Γερμανό να "δίνει στεγνά" τον παίκτη, μη λογαριάζοντας πως ο Αιγύπτιος αποτελεί το μεγάλο αστέρι της ομάδας. Δείτε για ποιο λόγο ο κόουτς "στράβωσε" με τον επιθετικό του (VIDEO).

Liverpool coach Jurgen Klopp hugs Liverpool's Mohamed Salah after he was substituted during the Champions League semifinal, first leg, soccer match between Liverpool and AS Roma at Anfield Stadium, Liverpool, England, Tuesday, April 24, 2018. (AP Photo/Dave Thompson)
Liverpool coach Jurgen Klopp hugs Liverpool's Mohamed Salah after he was substituted during the Champions League semifinal, first leg, soccer match between Liverpool and AS Roma at Anfield Stadium, Liverpool, England, Tuesday, April 24, 2018. (AP Photo/Dave Thompson) AP IMAGE

Η Λίβερπουλ ηττήθηκε από τη Τσέλσι με σκορ 1-0 στο "Στάμφορντ Μπριτζ" και πλέον κάνει "όνειρα" πως θα προλάβει το... τρένο για το επόμενο Champions League. Ωστόσο, η ομάδα του Μέρσεϊσαϊντ θα μπορούσε να είχε βάλει "ταφόπλακα" στα όνειρά της, αν ο Μοχάμεντ Σαλάχ δεν "χαράμιζε" μία σημαντική ευκαιρία.

Συγκεκριμένα, ο Αιγύπτιος προσπάθησε να εκμαιεύσει από τον διαιτητή ένα φάουλ στο 39ο λεπτό της αναμέτρησης, λίγα εκατοστά έξω από την περιοχή των "μπλε". Παρότι ο 25χρονος επιθετικός μπορούσε να συνεχίσει τη προσπάθειά του, προτίμησε να πέσει στο έδαφος, χωρίς να έρθει σε επαφή με τον αμυντικό που τον μάρκαρε, Γκάρι Κέιχιλ.

Ο διαιτητής αντιλήφθηκε σωστά τη φάση και δεν "συγκινήθηκε" ιδιαίτερα, δείχνοντας τη κίτρινη κάρτα στον Σαλάχ για "θέατρο". Το περιστατικό βρήκε σύμφωνο με τον ρέφερι τον ίδιο τον προπονητή των "κόκκινων", Γιούργκεν Κλοπ, ο οποίος έδειξε τη δυσαρέσκειά του για τον ποδοσφαιριστή του, στη συνέντευξη Τύπου μετά τον αγώνα.

Ο Γερμανός δήλωσε χαρακτηριστικά: " Δεν θέλω να βλέπω τέτοιες ενέργειες. Ναι, θεωρώ πως ήταν "βουτιά" του Σαλάχ ή περίμενε σκόπιμα για την επαφή, ώστε να πέσει, δεν είμαι σίγουρος. Αυτό που συνέβη δεν είναι αυτό που θέλει να κάνει όταν βρίσκεται στον αγωνιστικό χώρο. Αλλά προφανώς το έκανε."

ΔΕΙΤΕ ΤΗ "ΒΟΥΤΙΑ" ΤΟΥ ΣΑΛΑΧ:

News 24/7

24MEDIA NETWORK