Ο χορός του Κλοπ και η συνάντηση του Στάριτζ με τα καγκουρό

Στην Αυστραλία βρίσκεται η αποστολή της Λίβερπουλ για το τελευταίο παιχνίδι της σεζόν απέναντι στη Σίδνεϊ. Οι παίκτες του Κλοπ βρήκαν την ευκαιρία να... το ρίξουν έξω και ο φωτογραφικός φακός τους έπιασε σε... ενδιαφέρουσες στιγμές.

Με τον καλύτερο τρόπο φαίνεται πως ολοκλήρωσαν τη διαμονή τους στην Αυστραλία οι "κόκκινοι" του Λίβερπουλ. Μετά και το νικηφόρο φιλικό απέναντι στη Σίδνεϊ (έληξε 3-0), παίκτες και τεχνικό σταφ δεν έμειναν στις τέσσερις γραμμές του γηπέδου και ξέκλεψαν χρόνο για να γνωρίσουν καλύτερα τη χώρα που βρίσκονται.

Ο Γιούργκεν Κλοπ βρέθηκε να μαθαίνει για τη ζωή και τις παραδόσεις των Αβορίγινων, των πρώτων κατοίκων της Αυστραλίας, ενώ ο φακός τον "έπιασε" να παίζει το παραδοσιακό όργανο ντιντερίντου και δεν παρέλειψε να... χορέψει μαζί τους!

Ενώ ο προπονητής ήταν... απασχολημένος με την αυστραλιανή παράδοση, οι παίκτες επισκέφτηκαν ζωολογικό κήπο, όπου είχαν την ευκαιρία να συναντήσουν και την άγρια ζωή της χώρας.

Ο Ντάνιελ Στάριτζ ήρθε πιο κοντά σε σχέση με τους υπόλοιπους πάικτες, με τις φωτογραφίες να δείχνουν πως κάθισε δίπλα σε κοάλα και καγκουρό, αλλά δεν φάνηκε να νιώθει πολύ καλά.

Photo credits: Peter Byrne/PA via AP

Ήμουν Μέσα

Όταν μας έφτυναν στο Αμπντί Ιπεκτσί

Ολυμπιακός και Εφές έχουν παίξει 41 φορές στην Ευρωλίγκα στο τελευταίο τέταρτο του αιώνα και ο Γιάννης Φιλέρης θυμάται την πρώτη μονομαχία τους. Όταν ο Ιωαννίδης θύμιζε τον Νικηταρά τον Τουρκοφάγο.