Οι ιδιαίτερες απαιτήσεις της Λίβερπουλ από τα ξενοδοχεία

Όπως κάθε σταρ που σέβεται τον εαυτό του έτσι κι εκείνοι της Λίβερπουλ έχουν τις δικές τους, ιδιαίτερες απαιτήσεις κάθε φορά που η ομάδα βρίσκεται σε κάποιο ξενοδοχείο. Δείτε ποιες είναι αυτές.

Ένα έγγραφο στο οποίο καταγράφονται όλες οι ιδιαίτερες απαιτήσεις της Λίβερπουλ από τα ξενοδοχεία στα οποία βρίσκεται κατά καιρούς είδε το φως της δημοσιότητας.

Το έγγραφο έχει τον τίτλο "Λίβερπουλ - Οι απαιτήσεις από τα εγχώρια ξενοδοχεία για τη σεζόν 2016-2017" και μερικά από τα αιτήματα που μεταξύ άλλων αναφέρονται σε αυτό είναι τα εξής:

- Ο Χέντερσον και ο Λαλάνα πρέπει πάντα να τοποθετούνται σε δωμάτια που θα βρίσκονται το ένα δίπλα στο άλλο.

- Ο Κουτίνιο πρέπει να έχει ανεμιστήρα στο δωμάτιό του.

- Ο Γίργκεν Κλοπ πρέπει να τοποθετείται σε δωμάτιο καπνίσματος.

- Οι παίκτες πρέπει να βρίσκονται όλοι στον ίδιο όροφο σε αντίθεση με τα δωμάτια του τεχνικού επιτελείου που πρέπει να είναι μακριά από εκείνα των ποδοσφαιριστών.

- Όλοι οι παίκτες πρέπει να έχουν διπλά κρεβάτια και φυσικά κωδικό Wifi.

- H τηλεόραση επιτρέπεται όχι όμως και τα τηλέφωνα εντός και εκτός του ξενοδοχείου.

- Το ξενοδοχείο πρέπει να παρέχει σε κάθε παίκτη δύο μπουκάλια νερού του ενός λίτρου.

- Σε κάθε ξενοδοχείο πρέπει να υπάρχουν διαθέσιμοι αχθοφόροι για τις βαλίτσες και τα προσωπικά είδη των παικτών κατά την άφιξή τους.

ΤΑ ΕΓΓΡΑΦΑ

 

Longread

Η 11άδα των κοντών μάγων της μπάλας

Το Contra.gr επέλεξε 11 ποδοσφαιριστές ως 1μ70, μικρούς στο μάτι, που όμως άφησαν το αποτύπωμά τους στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο. Ψηφίστε στο poll τον, κατά τη γνώμη σας, κορυφαίο όλων!