Οι ιδιαίτερες απαιτήσεις της Λίβερπουλ από τα ξενοδοχεία

Όπως κάθε σταρ που σέβεται τον εαυτό του έτσι κι εκείνοι της Λίβερπουλ έχουν τις δικές τους, ιδιαίτερες απαιτήσεις κάθε φορά που η ομάδα βρίσκεται σε κάποιο ξενοδοχείο. Δείτε ποιες είναι αυτές.

Ένα έγγραφο στο οποίο καταγράφονται όλες οι ιδιαίτερες απαιτήσεις της Λίβερπουλ από τα ξενοδοχεία στα οποία βρίσκεται κατά καιρούς είδε το φως της δημοσιότητας.

Το έγγραφο έχει τον τίτλο "Λίβερπουλ - Οι απαιτήσεις από τα εγχώρια ξενοδοχεία για τη σεζόν 2016-2017" και μερικά από τα αιτήματα που μεταξύ άλλων αναφέρονται σε αυτό είναι τα εξής:

- Ο Χέντερσον και ο Λαλάνα πρέπει πάντα να τοποθετούνται σε δωμάτια που θα βρίσκονται το ένα δίπλα στο άλλο.

- Ο Κουτίνιο πρέπει να έχει ανεμιστήρα στο δωμάτιό του.

- Ο Γίργκεν Κλοπ πρέπει να τοποθετείται σε δωμάτιο καπνίσματος.

- Οι παίκτες πρέπει να βρίσκονται όλοι στον ίδιο όροφο σε αντίθεση με τα δωμάτια του τεχνικού επιτελείου που πρέπει να είναι μακριά από εκείνα των ποδοσφαιριστών.

- Όλοι οι παίκτες πρέπει να έχουν διπλά κρεβάτια και φυσικά κωδικό Wifi.

- H τηλεόραση επιτρέπεται όχι όμως και τα τηλέφωνα εντός και εκτός του ξενοδοχείου.

- Το ξενοδοχείο πρέπει να παρέχει σε κάθε παίκτη δύο μπουκάλια νερού του ενός λίτρου.

- Σε κάθε ξενοδοχείο πρέπει να υπάρχουν διαθέσιμοι αχθοφόροι για τις βαλίτσες και τα προσωπικά είδη των παικτών κατά την άφιξή τους.

ΤΑ ΕΓΓΡΑΦΑ

 

Ολυμπιακός

Ξορκίζοντας τον Κόντε

Ο Γιάννης Φιλέρης θυμάται το γκολ του Κόντε και πιστεύει ότι το φάντασμα του προ 20ετίας αποκλεισμού ξορκίστηκε οριστικά από το ευτυχισμένο Καραϊσκάκη στο 3-1 του Φορτούνη.

Longread

Οι 11 κορυφαίοι Βραζιλιάνοι της Ελλάδας

Το Contra.gr επέλεξε και σας παρουσιάζει τους 11 καλύτερους Βραζιλιάνους που έχουν αγωνιστεί στην Ελλάδα. Χωρίς σύστημα, με τον Πάουλο Κάμπος στον πάγκο! Ψηφίστε τον κορυφαίο κατά τη γνώμη σας!