Πίσω στη Λίβερπουλ ο Τζέραρντ

Ο Στίβεν Τζέραρντ επέστρεψε στη Λίβερπουλ αναλαμβάνοντας πόστο στις ακαδημίες της ομάδας.

Πίσω στη Λίβερπουλ ο Τζέραρντ

Η Λίβερπουλ ανακοίνωσε την Παρασκευή την επιστροφή του Στίβεν Τζέραρντ στις τάξεις της ομάδας. Όχι δεν θα ξαναπαίξει ποδόσφαιρο ο εμβληματικός αρχηγός των "κόκκινων". Ως παλαίμαχος ποδοσφαιριστής πλέον, έχει στόχο να ασχοληθεί με την προπονητική και η παλιά του ομάδα του ανέθεσε πόστο στις ακαδημίες της.

"Ο θρύλος των Κόκκινων θα εργαστεί ως προπονητής στις εγκαταστάσεις της ακαδημίας του Κίρκμπι, όπου θα αναλάβει έναν ευρείας κλίμακας ρόλο στην επαγγελματική ανάπτυξη των νεαρών ποδοσφαιριστών", αναφέρει μεταξύ άλλων η σχετική ανακοίνωση.

"Μοιάζει με ολοκλήρωση του κύκλου. Επιστρέφω στο σημείο όπου επαγγελματικά άρχισαν όλα. Πάντως, δεν πρόκειται για απόφαση βασισμένη στο συναίσθημα. Έχει να κάνει με το τι μπορώ να συνεισφέρω στη Λίβερπουλ. Δεν νομίζω ότι χρειάζεται να εξηγήσω στον κόσμο τι σημαίνει αυτός ο ποδοσφαιρικός σύλλογος για μένα, αλλά όταν έμαθα ότι η επιστροφή μου έχει σοβαρές πιθανότητες, ήθελα να διασφαλίσω ότι αφορούσε έναν σημαντικό ρόλο και έναν ρόλο στον οποίο πραγματικά θα μπορούσα να βοηθήσω τον οργανισμό", δήλωσε ο Τζέραρντ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK