Ποιος Νεϊμάρ; Ο Σαλάχ κοστίζει περισσότερο!

Η Παρί Σεν Ζερμέν πλήρωσε 222.000.000 ευρώ για να πάρει τον Νεϊμάρ από την Μπαρτσελόνα όμως για να αποκτήσει κάποιος τον Μοχάμεντ Σαλάχ δεν... φτάνει αυτό το ποσό. Διαβάστε λεπτομέρειες!

Ποιος Νεϊμάρ; Ο Σαλάχ κοστίζει περισσότερο!

Το περασμένο καλοκαίρι η Λίβερπουλ έδωσε ένα σεβαστό ποσό (42.000.000 ευρώ + 8.000.000 ευρώ μπόνους) για να πάρει τον Μοχάμεντ Σαλάχ από την Ρόμα και οι περισσότεροι θεωρούσαν εκείνη την εποχή πως η μεγάλη κερδισμένη του deal είναι η ομάδα της ιταλικής πρωτεύουσας.

Τώρα όμως τα πράγματα φαντάζουν (και είναι) εντελώς διαφορετικά, με τον Αιγύπτιο διεθνή άσο να "κάνει παπάδες", όντας πρώτος σκόρερ της Premier League με 28 γκολ (36 γκολ με την κόκκινη φανέλα σε όλες τις διοργανώσεις) και τους φίλους της Λίβερπουλ να τον έχουν "κορώνα στο κεφάλι τους", την ώρα που εκείνοι της Ρόμα κριτικάρουν τον Μόντσι για την επιλογή του να τον πουλήσει.

Αυτές οι εμφανίσεις του έχουν κάνει μάλιστα τα δύο ισπανικά μεγαθήρια, Ρεάλ και Μπαρτσελόνα, αλλά και την Παρί Σεν Ζερμέν, να λοξοκοιτούν προς "Άνφιλντ" μεριά ελπίζοντας να τον πλευρίσουν, με τη διοίκηση του αγγλικού συλλόγου όμως να προσέχει (από την πλευρά της) για να... έχει.

Ποιος Νεϊμάρ; Ο Σαλάχ κοστίζει περισσότερο!

Σύμφωνα με την αγγλική "Sun" η Λίβερπουλ δεν θέλει σε καμία περίπτωση να χάσει τον Σαλάχ μετά από μία μόλις σεζον παρουσίας του σε αυτήν και έχει διαμηνύσει στους υποψήφιους μνηστήρες πως για να πάρουν την... "κότα που γενά τα χρυσά αυγά" θα πρέπει να κάνουν την υπέρβαση της... υπέρβασης.

Συγκεκριμένα, θα πρέπει κάποια ομάδα να κάνει ακόμα μεγαλύτερη... τρέλα από αυτήν που πραγματοποίησε πριν μερικούς μήνες η Παρί Σεν Ζερμέν καταβάλλοντας τα 222.000.000 ευρώ της ρήτρας του Νεϊμάρ στην Μπαρτσελόνα, με την τιμή του Σαλάχ να είναι ακόμα πιο υψηλή!

Το ποσό που ζητάει η Λίβερπουλ σύμφωνα με το εν λόγω μέσο είναι 200.000.000 λίρες, ήτοι 228.000.000 ευρώ, με την Μπαρτσελόνα να έχει κάνει πίσω στο άκουσμα αυτού του ποσού και την Ρεάλ να έχει αφήσει να εννοηθεί πως πέρα από χρήματα δίνει και ως αντάλλαγμα τον Λούκας Βάθκεθ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK