ΣΟΚ στη Λίβερπουλ: "Nτοπέ" ο Σακό!

Λίγες ώρες πριν από την αναμέτρηση της Λίβερπουλ με τη Νιούκαστλ ο Μαμαντού Σακό τέθηκε εκτός ομάδας, με τις πρώτες πληροφορίες να αναφέρουν πως βρέθηκε θετικός σε έλεγχο ντόπινγκ!

Σοκ στην Λίβερπουλ! Λίγες ώρες πριν από τον αγώνα των "κόκκινων" με τη Νιούκαστλ ο Μαμαντού Σακό έμεινε εκτός αποστολής, καθώς βρέθηκε θετικός σε έλεγχο ντόπινγκ.

Σύμφωνα με το αποκλειστικό ρεπορτάζ του "RMC Sport", το οποίο αναπαρήχθη κι από άλλα διεθνή ΜΜΕ, ο Γάλλος αμυντικός λάμβανε τις τελευταίες ημέρες ένα φάρμακο για την καύση του λίπους, το οποίο πιθανότατα περιείχε απαγορευμένη ουσία.

Άμεσα, οι άνθρωποι της Λίβερπουλ έθεσαν τον έθεσαν εκτός ομάδες, ενώ η εσωτερική έρευνα συνεχίζεται προκειμένου να ανακαλυφθεί αν έλαβε τη συγκεκριμένη ουσία εν γνώσει του.

Λίγη ώρα αργότερα ήρθε η επιβεβαίωση από τους διοικούντες την αγγλική ομάδα, οι οποίοι μέσω ανακοίνωσης γνωστοποίησαν τα εξής:

"Την Παρασκευή 22 Απριλίου 2016, η ομάδα δέχθηκε ένα έγγραφο από την UEFA, το οποίο ανέφερε πως ερευνά πιθανή παραβίαση των κανονισμών του ντόπινγκ από τον Μαμαντού Σακό.

Ο παίκτης θα απαντήσει στην UEFA σχετικά με το εν λόγω ζήτημα.

Προς το παρόν δεν υπάρχει κάποια ποινή. Όμως, ο σύλλογος σε συνεννόηση με τον παίκτη, αποφάσισε να τον θέσει εκτός ομάδας έως ότου ξεκαθαρίσει το ζήτημα.

Δεν θα υπάρξει κάποιο άλλο σχόλιο".

Απ' την στιγμή που η ενημέρωση προέρχεται από την UEFA, το πιθανότερο είναι πως ο Γάλλος αμυντικός βρέθηκε θετικός σε έλεγχο ντόπινγκ σε ένα εκ των δύο παιχνιδιών των "κόκκινων" με την Μπορούσια Ντόρτμουντ για τα προημιτελικά του Europa League.