Σούπερ ατάκες Κλοπ για τα... 300.000.000 ευρώ του Μέσι!

Η πώληση του Νεϊμάρ στην Παρί άνοιξε τον ποδοσφαιρικό "Ασκό του Αιόλου", με τον Γιούργκεν Κλοπ να αφιερώνει ατάκες-φωτιά για ενδεχόμενη πώληση του Μέσι!

FC Barcelona's Lionel Messi holds a ball during the Joan Gamper trophy friendly soccer match between FC Barcelona and Chapecoense at the Camp Nou stadium in Barcelona, Spain, Monday, Aug. 7, 2017. (AP Photo/Manu Fernandez)
FC Barcelona's Lionel Messi holds a ball during the Joan Gamper trophy friendly soccer match between FC Barcelona and Chapecoense at the Camp Nou stadium in Barcelona, Spain, Monday, Aug. 7, 2017. (AP Photo/Manu Fernandez) AP

Την ώρα που η Μπαρτσελόνα καταβάλλει μεγάλη προσπάθεια να πάρει από την Λίβερπουλ τον Φελίπε Κοουτίνιο για να καλύψει το κενό του Νεϊμάρ, ο Γιούργκεν Κλοπ προχώρησε σε ένα χτύπημα... κάτω από τη μέση στους Καταλανούς, τονίζοντάς τους πως έτσι όπως έχασαν τον Βραζιλιάνο μπορεί να την... πατήσουν και με τον Λιονέλ Μέσι!

"Είναι απλά τα πράγματα. Μέχρι τώρα όλα έμοιαζαν απίθανα. Έπειτα έρχεται η λίστα, με τις ρήτρες που έχει βάλει η Μπαρτσελόνα. Λέο Μέσι, 300.000.000 λίρες.

Μέσα σε διάστημα ενός μήνα (σ.σ. έχει μεσολαβήσει το deal του αιώνα με την πώληση Νεϊμάρ), και αυτό το ποσό φαντάζει αυτόματα πιθανό.

Κάποτε ακουγόταν ως εξωφρενικό το ποσό. Έβαλαν τυχαία ένα νούμερο. Εννοώ, ποιος θα σκεφτόταν να πληρώσει 300.000.000 λίρες; Τώρα όμως μπορεί να γίνει και αυτό...", τόνισε ο Γερμανός τεχνικός της Λίβερπουλ, ο οποίος πρότεινε και τη... λύση!

"Μία απλή λύση θα ήταν να μπει κανονισμός. Που θέλουμε να πάμε και που θα σταματήσει αυτό. Οι μεγάλοι σύλλογοι μπορούν να αποφασίσουν που θα βάλουν το όριο, στα 150 ή στα 550 εκατομμύρια ευρώ για παράδειγμα και έπειτα ουδείς θα παραπονιέται..."

Photo Credits: AP Photo/Manu Fernandez

News 24/7

24MEDIA NETWORK