Συμπαίκτης του Σαλάχ θεωρεί ανώτερους Μέσι και Ρονάλντο

Ο Σαλάχ κάνει τη σεζόν της... ζωής του και όπως είναι λογικό, οι συγκρίσεις με Ρονάλντο και Μέσι έχουν "πάρει" φωτιά. Το φρένο όμως "μπήκε" από συμπαίκτη του, ο οποίος θεωρεί τον Αιγύπτιο ένα σκαλί κάτω από τον Πορτογάλο και τον Αργεντινό αστέρα.

Liverpool's Mohamed Salah celebrates after scoring his side's second goal during the Champions League semifinal, first leg, soccer match between Liverpool and Roma at Anfield Stadium, Liverpool, England, Tuesday, April 24, 2018. (AP Photo/Rui Vieira)
Liverpool's Mohamed Salah celebrates after scoring his side's second goal during the Champions League semifinal, first leg, soccer match between Liverpool and Roma at Anfield Stadium, Liverpool, England, Tuesday, April 24, 2018. (AP Photo/Rui Vieira) AP IMAGE

Μπορεί να έχει κερδίσει ήδη τις εντυπώσεις του παγκόσμιου ποδοσφαιρικού κοινού, αλλά και το βραβείο του καλύτερου ποδοσφαιριστή στην Αγγλία με τα φετινά κατορθώματά του, όμως ένας συμπαίκτης του έρχεται να τον μειώσει, όσον αφορά τις συγκρίσεις με τον Κριστιάνο Ρονάλντο και τον Λιονέλ Μέσι, παρά τα κολακευτικά σχόλια προς το πρόσωπό του.

Ο Αιγύπτιος οδεύει ολοταχώς να τερματίσει πρώτος σκόρερ στη Premier League, θέτοντας σοβαρή υποψηφιότητα για κατάκτηση της χρυσής μπάλας, εκτοπίζοντας παράλληλα τον Πορτογάλο και τον Αργεντινό, ύστερα από 10 ολόκληρα χρόνια. Ωστόσο, ο συμπατριώτης του Αχμέντ Ελ Μοχαμάντι δεν δείχνει και τόσο αισιόδοξος στο να υλοποιηθεί το συγκεκριμένο σενάριο.

Όπως δήλωσε χαρακτηριστικά στη βρετανική Independent, ο 30χρονος συμπαίκτης του στην εθνική Αιγύπτου: " Είναι μόνο μία σεζόν... αλλά για να φτάσει στο επίπεδο του Ρονάλντο ή του Μέσι, πρέπει να κάνει τα ίδια πράγματα στο γήπεδο για 7 ή 8 διαδοχικές χρονιές. Έχει ακόμα πολύ δρόμο μπροστά του".

Όσον αφορά όμως τη γενική εικόνα του 25χρονου επιθετικού ο Ελ Μοχαμάντι είπε: " Στη προπόνηση είναι χαλαρός, αλλά στο παιχνίδι μετατρέπεται σε έναν διαφορετικό παίκτη. Μπορείς να τον δεις τώρα, είναι ένας από τους καλύτερους παίκτες στον κόσμο. Είμαι χαρούμενος για αυτόν. Αν όλα πάνε καλά, μπορεί να συνεχίσει το ίδιο φορμαρισμένος και στο Μουντιάλ".

Σχετικά με το παλιότερο αποτυχημένο πέρασμά του Σαλάχ στην Αγγλία, ανέφερε: " Μίλησα μαζί του πολλές φορές γι' αυτό. "Άρπαξε" την ευκαιρία να φύγει από τη Premier League και να αποδείξει σε όλους ότι έκαναν λάθος. Και το απέδειξε για να είμαστε ειλικρινείς, στην Φιορεντίνα και τη Ρόμα. Γύρισε στο "Νησί" και βλέπετε τι μπορεί να κάνει τώρα".

News 24/7

24MEDIA NETWORK