Θαυμασμός της Λίβερπουλ για την απόκρουση του... Τσεχ!

Ο Πετρ Τσεχ απέτρεψε σχεδόν βέβαιο γκολ της Λίβερπουλ με απόκρουσή του σε εξ επαφής σουτ του Σαλάχ και έκανε ακόμα και τους "κόκκινους" να τον συγχαρούν μέσω Twitter!

Arsenals Petr Cech during the English Premier League soccer match between Manchester City and Arsenal at the Etihad Stadium in Manchester, England, Sunday, Dec. 18, 2016. (AP Photo/Rui Vieira)
Arsenals Petr Cech during the English Premier League soccer match between Manchester City and Arsenal at the Etihad Stadium in Manchester, England, Sunday, Dec. 18, 2016. (AP Photo/Rui Vieira) AP

Η Λίβερπουλ άγγιξε το γκολ μόλις στο 10ο λεπτό, στην πρώτη της μεγάλη ευκαιρία απέναντι στην Άρσεναλ στο ντέρμπι του "Anfield", όμως λογάριαζε χωρίς τον... ξενοδόχο.

Όπου ξενοδόχος βάλτε τον Πετρ Τσεχ που όρθωσε "STOP" μπροστά από την εστία του σε εξ επαφής σουτ του Σαλάχ από το ύψος της μεγάλης περιοχής, με τον επίσημο λογαριασμό της Λίβερπουλ στο Twitter να σχολιάζει με νόημα: "How did he save that?" ("Πώς το απέκρουσε αυτό";)

Εννοείται πως αποθέωση γνώρισε και από τον επίσημο λογαριασμό της Άρσεναλ ο 35χρονος Τσέχος κίπερ...

Βέβαια, η απόκρουση αυτή δεν στάθηκε αρκετή για να αποτρέψει την συντριβή της Άρσεναλ στο Μέρσεϊσαϊντ, με την Λίβερπουλ να είναι σαρωτική στη συνέχεια και με δύο γκολ σε κάθε ημίχρονο και τέσσερις διαφορετικούς σκόρερ (17' Φιρμίνο, 40' Μανέ, 57' Σαλάχ, 77' Στάριτζ) να φτάνει σε ένα άνετο 4-0 που μάλλον κολακεύει τους... Λονδρέζους.

Photo Credits: AP Photo/Rui Vieira

News 24/7

24MEDIA NETWORK