Το "Άνφιλντ"... αποδοκίμασε τον Σαλάχ για τα μάτια της κόρης του

Ο Μοχάμεντ Σαλάχ ανακηρύχθηκε πρώτος σκόρερ στην ιστορία του αγγλικού πρωταθλήματος και παρέλαβε το "Χρυσό Παπούτσι". Ωστόσο, οι οπαδοί της Λίβερπουλ βρήκαν λόγο να τον "αποδοκιμάσουν" (VIDEOS).

Το "Άνφιλντ"... αποδοκίμασε τον Σαλάχ για τα μάτια της κόρης του
AP PHOTOS

Η Λίβερπουλ έδωσε την τελευταία της εφετινή "παράσταση" απέναντι στη Μπράιτον, με τους παίκτες του Γιούργκεν Κλοπ να ρίχνουν την αυλαία με τον καλύτερο τρόπο.

Το τελικό 4-0 εξασφάλισε στους "κόκκινους" του Μέρσεϊσαϊντ την παρουσία τους στο Champions League της νέας σεζόν, ενώ παράλληλα έδωσε την ευκαιρία στον... συνήθη ύποπτο Μοχάμεντ Σαλάχ να χριστεί κορυφαίος σκόρερ στην ιστορία της διοργάνωσης με απολογισμό 32 γκολ.

Η ατμόσφαιρα στο "Άνφιλντ" ήταν γιορτινή και έγινε ακόμη πιο ιδιαίτερη όταν ο "Φαραώ" κατευθύνθηκε στο κέντρο του γηπέδου για να παραλάβει το "Χρυσό Παπούτσι" του αγγλικού πρωταθλήματος.

Μόνο που τα φώτα έπεσαν πάνω στην μικρή του κόρη, Μάκα, που μπήκε στον αγωνιστικό χώρο δείχνοντας... ψήγματα του πλούσιου ταλέντου του πατέρα της, κλωτσώντας τη μπάλα. Οι οπαδοί της ομάδας την αποθέωναν με ζητωκραυγές, μέχρι τη στιγμή που της "χάλασε το κομμάτι" ο πατέρας της.

Το κοινό αντέδρασε άμεσα και τον γιούχαραν με χιουμοριστική διάθεση, εκφράζοντας έτσι την δυσαρέσκειά τους στον Αιγύπτιο άσο.

ΤΟ ΣΤΙΓΜΙΟΤΥΠΟ

News 24/7

24MEDIA NETWORK