Βγήκε με φορείο ο Κοουτίνιο, φόβοι για σοβαρό τραυματισμό

Ο Φελίπε Κοουτίνιο αποχώρησε πάνω σε φορείο στο 35' της αναμέτρησης με την Σάντερλαντ, μετά από 5 λεπτά στο έδαφος, και υπάρχει φόβος στην Λίβερπουλ για σοβαρό τραυματισμό!

Η Λίβερπουλ έμεινε στο 0-0 με την Σάντερλαντ στο πρώτο 45λεπτο στο "Anfield" όμως το πιο άσχημο για τους φανς της δεν ήταν το αποτέλεσμα αλλά το γεγονός ότι έχασαν τον Φελίπε Κοουτίνιο.

 

Μετά από μία σύγκρουση με τον Ντιντιέ Ντονγκ στο 30', ο Βραζιλιάνος μεσοεπιθετικός έμεινε στο έδαφος σφαδάζοντας και πιάνοντας τον αστράγαλό του που είχε γυρίσει, ενώ χρειάστηκε να μείνει για πέντε λεπτά πάνω στο χορτάρι για να του παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες.

 

Τελικά αποχώρησε πάνω σε φορείο, με το πόδι του να είναι μέσα σε προστατευτικό νάρθηκα και υπάρχει πλέον σοβαρός φόβος για σοβαρό τραυματισμό που θα κρατήσει τον ηγέτη της Λίβερπουλ για αρκετό διάστημα εκτός γηπέδων.

Μπάσκετ

Το Μεγάλο, Φιλερικό Λεξικό του Μπάσκετ

Μεγάλο ερμηνευτικό λεξικό μπάσκετ, από τον Γιάννη Φιλέρη. Τώρα που η μπασκετική χρονιά βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη, αξίζει να την παρακολουθήσετε χωρίς να ρωτάτε "τί είπε", "τι λέει", "τι σημαίνει".