Από μπογιατζής στους δρόμους του Ρίο, ποδοσφαιριστής της Σίτι

Στροφή...180 μοίρες πήρε η ζωή του σταρ της Μάντσεστερ Σίτι. Από ένα πιτσιρίκι που έβαφε τους δρόμους του Ρίο Ντε Τζανέιρο για το Παγκόσμιο Κύπελλο του '14, βρέθηκε στα... σαλόνια της Premier League "ματώνοντας" τα αντίπαλα δίχτυα. (PHOTO)

Manchester City's Gabriel Jesus celebrates scoring his side's second goal of the game, during the English Premier League soccer match between Manchester City and Leicester, at the Etihad Stadium, in Manchester, England, Saturday May 13, 2017. (Martin Rickett/PA via AP)
Manchester City's Gabriel Jesus celebrates scoring his side's second goal of the game, during the English Premier League soccer match between Manchester City and Leicester, at the Etihad Stadium, in Manchester, England, Saturday May 13, 2017. (Martin Rickett/PA via AP) AP

Όταν αγωνίζεσαι σε κορυφαίο επίπεδο μόλις για δύο χρόνια και προέρχεσαι από φτωχή οικογένεια του Σάο Πάουλο είναι λογικό η ζωή σου μόνο εύκολη να μην ήταν.

Ο Γκάμπριελ Ζεζούς ήλθε στο ευρωπαϊκό προσκήνιο μόλις τον περασμένο Ιανουάριο, όταν τον απέκτησε η Σίτι από την Παλμέιρας και από τότε έχει καταφέρει να γίνει η "αιχμή του δόρατος" για το σύνολο του Πεπ Γκουαρδιόλα.

Σε 11 εμφανίσεις που πρόλαβε να κάνει στο δεύτερο μισό της σεζόν μέτρησε 7 γκολ κι έδειξε πως κρατάει τα καλύτερα για του χρόνου.

Σε ηλικία μόλις 20 ετών και προερχόμενος από τη Βραζιλία μοιάζει λογικό η ζωή του να αλλάξει απότομα μέσα σε λίγους μόνο μήνες. Απόδειξη και η φωτογραφία που ανήρτησε στον προσωπικό λογαριασμό του στο twitter, στην οποία εμφανίζεται στους δρόμους του Ρίο, τρία χρόνια πριν στο Μουντιάλ της πατρίδας του, να βάφει τους δρόμους στα χρώματα της βραζιλιάνικης σημαίας!

Από μπογιατζής στους δρόμους του Ρίο, ποδοσφαιριστής της Σίτι
Από μπογιατζής στους δρόμους του Ρίο, ποδοσφαιριστής της Σίτι

Photo credits: Martin Rickett/PA via AP

News 24/7

24MEDIA NETWORK