Αποκάλυψη σοκ από Γκουαρδιόλα για Πογκμπά!

Ο Πεπ Γκουαρδιόλα έβαλε... φωτιά στο ντέρμπι του Μάντσεστερ αποκαλύπτοντας πως ο Πολ Πογκμπά θα μπορούσε να είναι παίκτης της Σίτι τον Γενάρη που μας πέρασε. Ποιος τον προσέγγισε και τι του είπε.

Manchester United's Paul Pogba walks off the pitch after the end of the Champions League round of 16 second leg soccer match between Manchester United and Sevilla, at Old Trafford in Manchester, England, Tuesday, March 13, 2018. Sevilla won the game 2-1 and go through to the quarterfinals .(AP Photo/Dave Thompson)
Πογκμπά AP

Mind games ή απλά μία τεράστια αποκάλυψη; Η Σίτι αντιμετωπίζει το Μεγάλο Σάββατο την Γιουνάιτεντ στην έδρα της και ο Πεπ Γκουαρδιόλα... απασφάλισε.

Έκανε μία αποκάλυψη που ενδέχεται να φέρει τα πάνω-κάτω στα αποδυτήρια της μισητής αντιπάλου, αφού αφορά το πιο ακριβό περιουσιακό στοιχείο της Γιουνάιτεντ.

Συγκεκριμένα ο Καταλανός τεχνικός αποκάλυψε πως ο Μίνο Ραϊόλα τον πλησίασε και του προσέφερε πακέτο τόσο τον Μχιταριάν όσο και τον Πολ Πογκμπά τον Γενάρη που μας πέρασε!

"Πριν δυο μήνες, που προσέφερε (ο Ραϊόλα) τόσο τον Μχιταριάν όσο και τον Πογκμπά. Γιατί; Ήθελε και οι δυο να έρθουν στην ομάδα μας. Ο Πογκμπά είναι ποδοσφαιριστής παγκόσμιας κλάσης".

Οι σχέσεις Πογκμπά - Μουρίνιο βρίσκονται στο χειρότερο δυνατό σημείο και μάλιστα ο Γάλλος θεωρείται σχεδόν βέβαιο πως το καλοκαίρι θα αποχαιρετήσει.

Εκτός κι αν τον προλάβει ο... Πορτογάλος, αφού η διοίκηση της Γιουνάιτεντ είναι προβληματισμένη τόσο με την πορεία της ομάδας, όσο και με το γεγονός πως πολλά αστέρια είναι στα μαχαίρια με τον Special One.

News 24/7

24MEDIA NETWORK