Ασύλληπτη πρόταση για τον Σάντσες από Γκουαρδιόλα!

Η Μάντσεστερ Σίτι παίζει το τελευταίο δυνατό χαρτί της για να αποκτήσει τον Αλέξις Σάντσες, προσφέροντας χρήματα και πρωτοκλασάτο άσο της με χρηματιστηριακή αξία 45 εκ.ευρώ!

Arsenal's Alexis Sanchez celebrates winning the English FA Cup final soccer match between Arsenal and Chelsea at the Wembley stadium in London, Saturday, May 27, 2017. (AP Photo/Matt Dunham)
Arsenal's Alexis Sanchez celebrates winning the English FA Cup final soccer match between Arsenal and Chelsea at the Wembley stadium in London, Saturday, May 27, 2017. (AP Photo/Matt Dunham) AP

Η Άρσεναλ δείχνει διατεθειμένη να κρατήσει τον Αλέξις Σάντσες στο "Emirates" και την τελευταία σεζόν του συμβολαίου του, παρά το γεγονός ότι ο Χιλιανός έχει αρνηθεί να ανανεώσει, ωστόσο η Μάντσεστερ Σίτι τον θέλει σαν... τρελή και στην προσπάθεια να τον ντύσει στα γαλάζια προχώρησε σε μία ασύλληπτη πρόταση στους Λονδρέζους.

Όπως αποκάλυψε ο δημοσιογράφος Τζον Κρος της εφημερίδας "Mirror", προκειμένου να προλάβει την αυλαία των μεταγραφών και να ολοκληρώσει το σούπερ deal με την Άρσεναλ, η ομάδα του Πεπ Γκουαρδιόλα έβαλε στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων και τον Ραχίμ Στέρλινγκ, προσφέροντας τον 22χρονο Άγγλο διεθνή επιθετικό μαζί με χρήματα!.

Ασύλληπτη πρόταση για τον Σάντσες από Γκουαρδιόλα!

Η πρόταση που περιλαμβάνει και τον Στέρλινγκ στα ανταλλάγματα έχει ήδη κατατεθεί και πραγματικά είναι εντυπωσιακή, αν αναλογιστεί κανείς πως οι "πολίτες" έδωσαν το καλοκαίρι του 2015 το ποσό των 62.500.000 ευρώ για να τον αρπάξουν από την Λίβερπουλ!

Μένει να δούμε πάντως ποια θα είναι η αντίδραση της Άρσεναλ σε αυτή την πρόταση, με δεδομένο πως έχουν διαμηνύσει το τελευταίο διάστημα πως μόνο με ένα ποσό κοντά στα 70.000.000 λίρες θα έμπαιναν στη διαδικασία να διαπραγματευτούν την πώληση του Χιλιανού άσου τους.

Photo Credits: AP Photo/Matt Dunham

News 24/7

24MEDIA NETWORK