Αυτός είναι ο μεγαλύτερος φόβος του Γκουαρδιόλα

Ο Πεπ Γκουαρδιόλα πιστεύει πως υπάρχει μόνο ένα μεγάλο εμπόδιο για να κερδίσει και τους τέσσερις πιθανούς τίτλους σε Αγγλία/Ευρώπη με την Μάντσεστερ Σίτι και δεν είναι οι αντίπαλοι, αλλά οι... διαιτητές!

Manchester City coach Pep Guardiola walks in front of the bench during the English FA Cup fourth round soccer match between Cardiff City and Manchester City at Cardiff City stadium in Cardiff, Wales, Sunday, Jan. 28, 2018. (AP Photo/Kirsty Wigglesworth)
Pep Guardiola AP IMAGES

Το απόγευμα της Κυριακής η Μάντσεστερ Σίτι κέρδισε 2-0 την Κάρντιφ στο "Cardiff City Stadium" σε ένα παιχνίδι που σημαδεύτηκε από τα σκληρά μαρκαρίσματα των αντιπάλων. Ο διαιτητής της αναμέτρησης (Λι Μέισον) έδειξε ανεκτικότητα στα αντιαθλητικά χτυπήματα και έπρεπε να φτάσουμε στις καθυστερήσεις για να δείξει κόκκινη στον Μπένετ.

Ο Πεπ Γκουαρδιόλα ήταν έξαλλος κατά τη διάρκεια του αγώνα με τη συμπεριφορά των αντιπάλων του και δεν δίστασε να το αναφέρει στη συνέντευξη Τύπου αργότερα. Μάλιστα τόνισε πως η ομάδα του έχει τη δυνατότητα να κατακτήσει τα πάντα φέτος, αρκεί να συμβεί ένα μόλις πράγμα.

"Προστατεύστε τους παίκτες. Όχι εμένα, ούτε την ομάδα. Τους παίκτες", είπε αρχικά ο Ισπανός τεχνικός και συνέχισε:

"Για το ποδόσφαιρο γενικότερα, οι παίκτες είναι καλλιτέχνες. Πρέπει να τους προσέχεις. Γι' αυτό είστε εσείς κι εγώ εδώ. Είμαστε εδώ για τους παίκτες. Το μόνο που πρέπει να κάνει ένας διαιτητής είναι να τους προστατεύσει. Το έχω πει πολλές φορές. Πιστεύετε πως ένας πιο δυνατός παίκτης είναι και καλύτερος; Όχι".

Η Μάντσεστερ Σίτι είναι στην κορυφή της Πρέμιερ Λιγκ και θα το χάσει μόνο με... θαύμα, βρίσκεται στον τελικό του League Cup με αντίπαλο την Άρσεναλ, ενώ συνεχίζει στο FA Cup και Τσάμπιονς Λιγκ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK