Έστειλε... κομάντο για Σάντσες η Σίτι!

Στο Σαντιάγκο, όπου προετοιμάζεται η εθνική ομάδα της Χιλής, βρίσκεται αντιπροσωπία των ανθρώπων της Μάντσεστερ Σίτι, με σκοπό να κλείσουν άμεσα τον Αλέξις Σάντσες!

Arsenal's Alexis Sanchez rests on the ground during the English FA Cup quarterfinal soccer match between Arsenal and Lincoln City at the Emirates stadium in London, Saturday, March 11, 2017. (AP Photo/Matt Dunham)
Alexis Sanchez AP

Τελευταία μέρα των μεταγραφών απόψε στην Αγγλία και ήδη οι μεγάλοι στόχοι έχουν εντοπιστεί για τις κορυφαίες ομάδες της Πρέμιερ Λιγκ. Φυσικά το... μπαμ του καλοκαιριού στο Νησί δεν θα είναι άλλο από αυτό του Αλέξις Σάντσες από την Άρσεναλ στην Σίτι.

Μέχρι στιγμής οι "κανονιέρηδες" αρνούνται πεισματικά τις προτάσεις των "πολιτών", θεωρώντας μάλιστα πως μπορούν να ανανεώσουν το συμβόλαιο του παίκτη με τα χρήματα που θα εξασφαλίσουν από την πώληση του Τσάμπερλεϊν στην Λίβερπουλ.

Κάτι τέτοιο, βέβαια, δεν φαίνεται να... πείθει τον 28χρονο επιθετικό, ο οποίος έχει διαμηνύσει πως θέλει να αποχωρήσει! Σύμφωνα με αγγλικά δημοσιεύματα, μάλιστα, η Σίτι έχει στείλει ανθρώπους της στο μέρος όπου κάνει προετοιμασία η εθνική ομάδα της Χιλής, έτσι ώστε όταν επέλθει συμφωνία μεταξύ Άρσεναλ - Σίτι, να προχωρήσουν άμεσα τα διαδικαστικά (ιατρικές εξετάσεις, συμβόλαιο κτλπ).

Στην Αγγλία πιστεύουν πως έστω και τελευταία στιγμή ο παίκτης θα πουληθεί και στη θέση του είναι πιθανό να πάει ο Ραχίμ Στέρλινγκ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK