Έχασε παίκτη 50 εκατ. ευρώ! Ε, και; Θα πάρει άλλον η Σίτι

Ο Μπέντζαμιν Μεντί τραυματίστηκε στο ματς της Μάντσεστερ Σίτι με την Κρίσταλ Πάλας και αναμένεται να επιστρέψει στη δράση τον Απρίλιο. Στεναχωρήθηκε ο Πεπ, αλλά το τρομερό μπάτζετ της ομάδας που προπονεί του προσφέρει απλόχερα την ευκαιρία να αποκτήσει έναν ακόμη ποιοτικό ποδοσφαιριστή στη συγκεκριμένη θέση.

Manchester City manager Pep Guardiola reacts during the English FA Cup semifinal soccer match between Arsenal and Manchester City at Wembley stadium in London, Sunday, April 23, 2017. (AP Photo/Kirsty Wigglesworth)
Pep Guardiola AP IMAGES

Ο Πεπ Γκουαρντιόλα έχασε τον Μεντί τουλάχιστον μέχρι τον Απρίλιο του 2018, έχει να τον αντικαταστήσει με τους Ντανίλο ή Φερναντίνιο, ωστόσο έχει αποφασίσει να μην ρισκάρει για πολύ και επειδή η Σίτι... απλώνει το χρήμα στα πόδια του Καταλανού, εκείνος ζήτησε το Γενάρη ένα εξαιρετικό αριστερό μπακ να φιγουράρει στη λίστα του "λαμπερού" του ρόστερ.

Όπως αναφέρεται στο "Le Buteur" o Γκουαρντιόλα έκανε... παραγγελία στη διοίκηση της Σίτι τον Φαουζί Γκουλάμ της Νάπολι!!!

Χρήματα υπάρχουν και ο προπονητής των "Πολιτών" είναι έτοιμος να προσφέρει ένα καλό ποσό στην ιταλική ομάδα η οποία βρίσκεται σε αδιέξοδο με τον Αλγερινό, καθώς το συμβόλαιό του λήγει το καλοκαίρι του 2018 και θα ήταν προτιμότερο να τον πουλήσει το χειμώνα, παρά να τον χάσει χωρίς χρήματα τη θερινή μεταγραφική περίοδο.

News 24/7

24MEDIA NETWORK