"Φρέσκος" άσος της Σίτι πάρκαρε παράνομα και μπήκε ανάποδα για ένα... κοτοπουλάδικο

Η πείνα "τύφλωσε" τον Μπενζαμέν Μεντί, ο οποίος πάνω στη φούρια του άφησε το πολυτελές ΙΧ του σε σημείο για ταξί, ενώ φεύγοντας μπήκε σε δρόμο που απαγορευόταν!

Διαμένει λίγες εβδομάδες στο Μάντσεστερ και σίγουρα δεν έχει μάθει καλά τους δρόμους. Θα έπρεπε όμως να είναι πιο προσεκτικός ο Μπενζαμέν Μεντί και να βλέπει τη σήμανση.

Διότι η απαγόρευση στάθμευσης σε χώρο που προορίζεται για ταξί τού κόστισε ένα πρόστιμο! Όχι πολλά, 60 λίρες ήταν η κλήση που βρήκε πάνω στην ολόμαυρη (πανέμορφη και πανάκριβη) Ferrari F12 F2X που είχε παρκάρει παράνομα - ενδέχεται μάλιστα για το γεύμα που αγόρασε από διάσημο κοτοπουλάδικο της πόλης να ξόδεψε περισσότερα χρήματα.

Όταν ο Μεντί βγήκε και αντιλήφθηκε τι είχε συμβεί, μπήκε στη "μαύρη γαζέλα" του και πήγε να σταθμεύσει σε σημείο που επιτρεπόταν έχοντας προμηθευτεί το εισιτήριο των 6 λιρών από τα ειδικά μηχανήματα στάθμευσης. Αφού βέβαια μπήκε ανάποδα σ' ένα μονόδρομο αποφεύγοντας από τύχη κάποιο τρακάρισμα!

Face Control

Ο Μαρτίνς βάζει δύσκολα στον εαυτό του

Ο Πέδρο Μαρτίνς ακόμα ψάχνεται, ακόμα 'χτίζει' και το κάνει σε μία κρίσιμη καμπή του πρωταθλήματος. Ο κόσμος του Ολυμπιακού, όμως, αντέχει δεύτερη σερί χρονιά χωρίς πρωτάθλημα; Ιδού η απορία...