Γκουαρδιόλα: "Αυτός είναι ο κορυφαίος μετά τον Μέσι"

Ο Λιονέλ Μέσι παίζει χωρίς... αντίπαλο όμως ποιος είναι ο επόμενος κατά σειρά παίκτης στον οποίο βγάζει το καπέλο ο Πεπ Γκουαρδιόλα από όλους όσους έχει συνεργαστεί; Ο Καταλανός έκανε την αποκάλυψη μετά τον αγώνα με την Μπόρνμουθ.

Γκουαρδιόλα: "Αυτός είναι ο κορυφαίος μετά τον Μέσι"

Ο Κέβιν Ντε Μπράινε μετράει μέχρι στιγμής 18 γκολ και 16 ασίστ στις 48 συμμετοχές του με την γαλάζια φανέλα, όμως το μεγαλύτερο "παράσημο" για τον Βέλγο από τότε που μετακόμισε στο "Etihad Stadium" ήρθε το απόγευμα του Σαββάτου, στο φινάλε του αγώνα με την Μπόρνμουθ.

Τότε που ο Πεπ Γκουαρδιόλα δεν είχε πρόβλημα να δηλώσει πως κατά τη γνώμη του ο Βέλγος διεθνής μεσοεπιθετικός είναι ο δεύτερος καλύτερος παίκτης με τον οποίο έχει συνεργαστεί ως προπονητής, με τον μοναδικό που βρίσκεται πάνω από αυτόν να είναι ο πεντάκις κάτοχος της Χρυσής Μπάλας, Λιονέλ Μέσι.

Γκουαρδιόλα: "Αυτός είναι ο κορυφαίος μετά τον Μέσι"

"Ο Μέσι βρίσκεται μόνος του στο τραπέζι. Δεν επιτρέπεται σε κάποιον άλλον να κάτσει εκεί. Όμως πέρα από το τραπέζι, ο Κέβιν μπορεί να καθήσει εκεί. Ο Κέβιν είναι ένας εκπληκτικός παίκτης.

Χωρίς την μπάλα είναι ο πρώτος μαχητής. Όταν έχει τη μπάλα μπορεί να δει τα πάντα. Κάθε φορά παίρνει την καλύτερη απόφαση την κατάλληλη στιγμή", δήλωσε μεταξύ άλλων ο Καταλανός τεχνικός, ο οποίος με το "8 στα 8" που έχει ως τώρα μπορεί να υπερηφανεύεται για το καλύτερο ρεκόρ στην ιστορία της Σίτι μετά το... 1897!

Γκουαρδιόλα: "Αυτός είναι ο κορυφαίος μετά τον Μέσι"

Τα εγκώμια μάλιστα για τον Ντε Μπράινε δεν σταμάτησαν μόνο στον Γκουαρδιόλα αφού έπλεξε το εγκώμιό του και ο αρχισκόρερ στην ιστορία της Premier League και νυν τηλεσχολιαστής, Άλαν Σίρερ:

"Ήταν πολύ καλός πέρυσι. Είναι πάρα πολύ καλός φέτος. Νομίζω ότι έχει πάει σε άλλο επίπεδο. Οι εμφανίσεις του είναι κάτι παραπάνω από θεαματικές. Είναι ένα ή δύο δευτερόλεπτα μπροστά από όλους τους άλλους παίκτες που βρίσκονται στο γήπεδο", δήλωσε μεταξύ άλλων.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Όταν ο Πέπ "τρολάρει"

News 24/7

24MEDIA NETWORK