Η ΤΕΡΑΣΤΙΑ κίνηση του Τουρέ για τα θύματα στο Μάντσεστερ

Λίγες ώρες μετά την τρομοκρατική επίθεση στο "Manchester Arena" που άφησε πίσω δεκάδες νεκρούς ο Γιαγιά Τουρέ έδειξε το μεγαλείο του στηρίζοντας υλικά τις οικογένειες των θυμάτων.

Manchester City's Leroy Sane jumps onto Manchester City's Yaya Toure after he scores a goal during the English Premier League soccer match between West Ham and Manchester City at the London stadium, Wednesday, Feb. 1, 2017. (AP Photo/Frank Augstein)
Manchester City's Leroy Sane jumps onto Manchester City's Yaya Toure after he scores a goal during the English Premier League soccer match between West Ham and Manchester City at the London stadium, Wednesday, Feb. 1, 2017. (AP Photo/Frank Augstein) AP

Ο Γιαγιά Τουρέ συμπλήρωσε επτά ολόκληρα χρόνια στην Premier League με τη φανέλα της Μάντσεστερ Σίτι και όπως φαίνεται το δέσιμο που έχει με αυτή την ομάδα αλλά και με αυτή την πόλη είναι τεράστιο.

Και αυτό γιατί στο άκουσμα της είδησης για την αιματηρή τρομοκρατική επίθεση στην καρδιά του Μάντσεστερ (στο πλαίσιο της συναυλίας της Αριάνα Γκράντε) που έσπειρε το θάνατο σε 22 ανθρώπους και προκάλεσε τον τραυματισμό άλλων 59, αποφάσισε μαζί με τον μάνατζέρ του Ντιμίτρι Σέλουκ να δώσουν από κοινού 100.000 λίρες (κάτι παραπάνω από 115.000 ευρώ) στις οικογένειες των θυμάτων και στων τραυματιών ως μία ελάχιστη προσπάθεια στήριξής τους σε αυτές τις δύσκολες στιγμές.

"Αυτό που συνέβη στο Μάντσεστερ είναι πολύ λυπηρό και ο Γιαγιά θέλει να βοηθήσει τους ανθρώπους που μπλέχτηκαν σε αυτή την τρομερή επίθεση αλλά και στις οικογένειές τους.

Σε στιγμές σαν αυτές το ποδόσφαιρο δεν σημαίνει κάτι. Το Μάντσεστερ δεν είναι Σίτι ή Γιουνάιτεντ αυτή τη στιγμή, οι άνθρωποι είναι ενωμένοι ως ένα.

Ο Γιαγιά αγαπάει το Μάντσεστερ. Αγαπάει τους ανθρώπους που τον έκαναν να αισθανθεί καλοδεχούμενος και έχει σοκαριστεί από την επίθεση σε αυτή την πόλη", δήλωσε ο Ουκρανός μάνατζερ του Τουρέ για την απόφαση του Ιβοριανού να δωρίσει το ποσό των 100.000 λιρών.

Photo Credits: AP Photo/Frank Augstein

News 24/7

24MEDIA NETWORK