Η ώρα της μεγάλης επιστροφής για τον Τουρέ!

Ο Γιαγιά Τούρε ζήτησε δημόσια συγγνώμη από τον προπονητή του και ο Πεπ Γκουαρδιόλα την αποδέχτηκε επίσημα, δίνοντας του για πρώτη φορά φέτος φανέλα βασικού στη Σίτι!

Η ώρα της μεγάλης επιστροφής για τον Τουρέ!

Ο Πεπ Γκουαρδιόλα προχώρησε σε έξι αλλαγές για τη σημερινή αναμέτρηση στην έδρα της Κρίσταλ Πάλας σε σύγκριση με το προηγούμενο παιχνίδι της Μάντσεστερ Σίτι (1-1 με εντός έδρας με την Μίντλεσμπρο), ωστόσο όλα τα φώτα έπεσαν πάνω σε ένα νέο πρόσωπο: τον Γιαγιά Τουρέ.

Η ώρα της μεγάλης επιστροφής για τον Τουρέ!

Και αυτό γιατί ο Ιβοριανός αμυντικός μέσος θα πραγματοποιήσει την πρώτη του φετινή εμφάνιση στην Premier League με τη φανέλα των "πολιτών" αλλά και πρώτη συνολικά μετά τον περασμένο Απρίλιο, με τον Καταλανό τεχνικό να παίρνει την απόφαση να τον "βγάλει από το ψυγείο".

Η ώρα της μεγάλης επιστροφής για τον Τουρέ!

Σημαντικό ρόλο σε αυτή την απόφαση έπαιξε φυσικά το γεγονός ότι πριν δύο εβδομάδες υπήρχε δημόσια απολογία από πλευράς του παίκτη προς τον προπονητή και τη διοίκηση για κάποιες "εμπρηστικές" δηλώσεις του μάνατζέρ του, Ντιμίτρι Σέλουκ, με τον Γκουαρδιόλα να μένει ικανοποιημένος από τις εξηγήσεις και να του δίνει φανέλα βασικού.

ΤΑ TWEETS ΤΗΣ ΣΙΤΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΤΟΥΡΕ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Ο Τουρέ ζήτησε συγγνώμη στον Γκουαρδιόλα μέσω Facebook!
"Θεός ο Γκουαρδιόλα, σκυλιά οι παίκτες του"

News 24/7

24MEDIA NETWORK