Η... χαλάστρα του Γκουαρντιόλα στον Μάτα δεν αφορά το ποδόσφαιρο!

Στον 1,5 χρόνο που βρίσκεται ο Πεπ Γκουαρντιόλα στο Μάντσεστερ συνήθιζε να τρώει στο πανέμορφο εστιατόριο του συμπατριώτη του και παίκτη της Γιουνάιτεντ, Χουάν Μάτα. Κάπως έτσι λοιπόν του μπήκε η ιδέα να "κοντραριστεί" επιχειρηματικά με τον άσο του Μουρίνιο.

Η... χαλάστρα του Γκουαρντιόλα στον Μάτα δεν αφορά το ποδόσφαιρο!

Ο Πεπ Γκουαρντιόλα έχει μαζέψει πολλά χρήματα ως προπονητής των Μπαρτσελόνα, Μπάγερν και Μάντσεστερ Σίτι.

Τα λεφτά του Καταλανού κόουτς πρέπει να επενδυθούν και ο Πεπ βρήκε πού θα τα... ρίξει επηρεασμένος μάλλον από τον συμπατριώτη του Χουάν Μάτα! Ο άσος της Γιουνάιτεντ διατηρεί εστιατόριο στο Μάντσεστερ με ισπανικό μενού και συχνά πυκνά ο Γκουαρντιόλα απολάμβανε εκεί το φαγητό του.

Ο Γκουαρντιόλα, όμως, αποφάσισε από πελάτης του Μάτα να γίνει... αντίπαλος του. Οι δύο άνδρες από "εχθροί" στο Σίτι - Γιουνάιτεντ θα συγκρουστούν πλέον και επιχειρηματικά!

Ο προπονητής των "Πολιτών", παρέα με τους συνεργάτες του Τίξι Μπεγκιριστάιν και Φεράν Σοριάνο, επιστρατεύουν τον κορυφαίο Καταλανό σεφ, κάτοχο πέντε αστεριών Πάκο Πέρες και ανοίγουν το εστιατόριο "TAST".

Πρόκειται για επιχειρηματική κίνηση στον τομέα της εστίασης, παρόμοια με αυτή του Μάτα. Το "TAST" θα είναι τριώροφο, θα μπορεί να φιλοξενήσει 120 άτομα, ενώ ο τρίτος όροφος θα είναι μόνο για εκλεκτούς πελάτες με γκουρμέ γεύσεις.

News 24/7

24MEDIA NETWORK