"Κεραμίδα" για Γκουαρδιόλα η ανακοίνωση για τον τραυματισμό του Ντε Μπράινε

Με μία σημαντική απουσία θα αναγκαστεί να πορευτεί στην αρχή της σεζόν η Μάντσεστερ Σίτι, με τον Κέβιν Ντε Μπράινε να τίθεται νοκ-άουτ λόγω σοβαρού τραυματισμού στο γόνατο.

Belgium's Kevin De Bruyne reacts after the semifinal match between France and Belgium at the 2018 soccer World Cup in the St. Petersburg Stadium in, St. Petersburg, Russia, Tuesday, July 10, 2018. (AP Photo/Frank Augstein)
Belgium's Kevin De Bruyne reacts after the semifinal match between France and Belgium at the 2018 soccer World Cup in the St. Petersburg Stadium in, St. Petersburg, Russia, Tuesday, July 10, 2018. (AP Photo/Frank Augstein) AP

Η πρεμιέρα της φετινής Premier League βρήκε τον Κέβιν Ντε Μπράινε να μπαίνει αλλαγή στο 60' αντί του Ριγιάντ Μαχρέζ κόντρα στην Άρσεναλ, δείγμα του πολύ "γεμάτου" ρόστερ που έχει και φέτος στη διάθεσή του ο Πεπ Γκουαρδιόλα.

Αυτή την υπεροπλία μάλιστα θα κληθεί να τη χρησιμοποιήσει στο προσεχές διάστημα για να καλύψει το κενό του Βέλγου διεθνούς μέσου, ο οποίος είχε ραντεβού με την ατυχία όχι στο ματς αλλά λίγα 24ωρα αργότερα στην προπόνηση.

Ο 27χρονος μεσοεπιθετικός χτύπησε στο γόνατο και οι αρχικοί φόβοι για σοβαρό τραυματισμό επιβεβαιώθηκαν, με τους πρωταθλητές Αγγλίας να ανακοινώνουν επίσημα πως πειράχτηκαν οι σύνδεσμοι στο δεξί γόνατο και πως ο παίκτης θα χρειαστεί να μείνει για περίπου τρεις μήνες εκτός δράσης, χωρίς να υποβληθεί πάντως σε χειρουργική επέμβαση.

News 24/7

24MEDIA NETWORK