Κινδυνεύει να χάσει το ντέρμπι του Μάντσεστερ ο Αγκουέρο!

Η FA κάλεσε σε απολογία τον Σέρχιο Αγκουέρο εξαιτίας της αγκωνιάς που έριξε στον Γουίνστον Ριντ στην αναμέτρηση της Μάντσεστερ Σίτι με τη Γουέστ Χαμ, με συνέπεια να κινδυνεύει να χάσει το ντέρμπι με τη Γιουνάιτεντ.

Κινδυνεύει να χάσει το ντέρμπι του Μάντσεστερ ο Αγκουέρο!

H αψυχολόγητη ενέργεια του Σέρχιο Αγκουέρο να ρίξει αγκωνιά στον αμυντικό της Γουέστ Χαμ, Γουίνστον Ριντ στο 76ο λεπτό της αναμέτρησης των δύο ομάδων είναι πιθανό να του κοστίσει τη συμμετοχή του στο ντέρμπι με τη Γιουνάιτεντ.

Η FA κάλεσε σε απολογία τον Αργεντινό επιθετικό με την κατηγορία της βίαιης συμπεριφοράς. Σύμφωνα με τα βρετανικά ΜΜΕ, σε περίπτωση που κριθεί ότι χτύπησε εσκεμμένα τον άσο της Γουέστ Χαμ, τότε θα τιμωρηθεί με ποινή τριών αγωνιστικών.

Αυτό σημαίνει πως θα χάσει την αναμέτρηση με τους "Κόκκινους Διαβόλους" για την 4η αγωνιστική της Premier League, τον αγώνα με την Μπόρνμουθ μία εβδομάδα αργότερα, καθώς και το παιχνίδι με τη Σουόνσι για το Κύπελλο Αγγλίας. Αξίζει να σημειωθεί πως ο διαιτητής του αγώνα, Άντρε Μάρινερ δεν είδε το περιστατικό, με αποτέλεσμα ο 28χρονος άσος να κληθεί ύστερα απ' τη χρήση του οπτικοακουστικού υλικού.

Θυμηθείτε τη φάση:

News 24/7

24MEDIA NETWORK