Μαρκίζιο για αντί-Μπράινε; Το... ξέκοψε ο Γκουαρδιόλα!

Ο τραυματισμός του Κέβιν Ντε Μπράινε έφερε στο προσκήνιο τον -ελεύθερο πλέον- Κλάουντιο Μαρκίζιο για λογαριασμό της Μάντσεστερ Σίτι, όμως ο Πεπ Γκουαρδιόλα ύψωσε απαγορευτικό! Διαβάστε τι δήλωσε.

Manchester City's manager Pep Guardiola celebrates after they won the Community Shield soccer match between Chelsea and Manchester City at Wembley, London, Sunday, Aug. 5, 2018. (AP Photo/Tim Ireland)
Manchester City's manager Pep Guardiola celebrates after they won the Community Shield soccer match between Chelsea and Manchester City at Wembley, London, Sunday, Aug. 5, 2018. (AP Photo/Tim Ireland) AP PHOTO/TIM IRELAND

Ο Κέβιν Ντε Μπράινε δεν θα μπορέσει να ενισχύσει την Μάντσεστερ Σίτι για περίπου τρεις μήνες μετά τον τραυματισμό που υπέστη στο γόνατο κατά τη διάρκεια προπόνησης μέσα στην εβδομάδα και πολλοί ήταν εκείνοι που θεώρησαν πως η πρωταθλήτρια θα κάνει κίνηση για τον Μαρκίζιο, τώρα που έμεινε ελεύθερος από την Γιουβέντους.

Το σενάριο πάντως αυτό "κάηκε" πριν κυκλοφορήσει πολύ, με τον Πεπ Γκουαρδιόλα να τονίζει κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου (ενόψει του αγώνα με την Χάντερσφιλντ για την 2η αγωνιστική της Πρέμιερσιπ) πως δεν πρόκειται η ομάδα του να κάνει κίνηση για τον 32χρονο Ιταλό μέσο.

"Είναι ένας παίκτης που έχει κάνει φανταστική καριέρα με τη φανελα της Γιουβέντους και της εθνικής Ιταλίας, αλλά δεν θα αποτελέσει προσθήκη για την Μάντσεστερ Σίτι", ξεκαθάρισε αρχικά ο Καταλανός τεχνικός, ο οποίος αναφορικά με την απουσία του Βέλγου άσου της ομάδας του, είπε:

Barcelona's Lionel Messi, left, drives against Juventus' Claudio Marchisio during the first half of an International Champions Cup soccer match, Saturday, July 22, 2017, at MetLife Stadium in East Rutherford, N.J. (AP Photo/Julio Cortez)
Barcelona's Lionel Messi, left, drives against Juventus' Claudio Marchisio during the first half of an International Champions Cup soccer match, Saturday, July 22, 2017, at MetLife Stadium in East Rutherford, N.J. (AP Photo/Julio Cortez) AP PHOTO/JULIO CORTEZ

"Δεν είναι εύκολο να αντικαταστήσουμε τον Κέβιν, θα προσπαθήσουμε να κάνουμε το καλύτερο δυνατό χωρίς εκείνον και θα προσπαθήσουμε να είμαστε σε καλό σημείο όταν επιστρέψει.

Θα τον στηρίξουμε, η συμβουλή που του δίνω είναι να ξεκουραστεί και να κάνει τις διακοπές που δεν είχε το καλοκαίρι (σ.σ. με την εθνική Βελγίου έφτασε μέχρι τα ημιτελικά του Μουντιάλ).

Θα δούμε τον Δεκέμβριο τι θα συμβεί στην επόμενη μεταγραφική περίοδο, ωστόσο η ομάδα που έχουμε τώρα θα παραμείνει όπως έχει".

News 24/7

24MEDIA NETWORK