Με "εξωγήινο" Αγκουέρο, η Σίτι... ξέχασε τον Ντε Μπρόινε

Πάρτι έστησε απέναντι στην Χάντερσφιλντ η Μάντσεστερ Σίτι. Οι "Πολίτες" αν και... σοκαρίστηκαν προ ημερών με τον τραυματισμό του Ντε Μπρόινε επιβεβαίωσαν τον Γιούργκεν Κλοπ που είχε πει ότι και χωρίς τον Βέλγο, οι παίκτες του Γκουαρντιόλα μένουν σε τροχιά τίτλου. Χατ-τρικ πέτυχε ο Αγκουέρο.

Με "εξωγήινο" Αγκουέρο, η Σίτι... ξέχασε τον Ντε Μπρόινε

Η πρωταθλήτρια Μάντσεστερ Σίτι έκανε "πλάκα" στην Χάντερσφιλντ η οποία έφυγε από το "Ετιχαντ" με έξι γκολ στην πλάτη, αφού στο τέλος του αγώνα ο φωτεινός πίνακας έγραφε 6-1 υπέρ των γηπεδούχων.

Χωρίς τον τραυματία Κέβιν Ντε Μπρόινε που θα απουσιάσει για τους επόμενους τρεις μήνες, ο Αγκουέρο ανέλαβε το ρόλο του ηγέτη, πραγματοποιώντας... εξωγήινη εμφάνιση. Ο Αργεντινός στράικερ πέτυχε χατ-τρικ και στο 76' ο Γκουαρντιόλα τον απέσυρε για να πάρει το χειροκρότημα του κόσμου.

Φοβερό γκολ με απευθείας εκτέλεση σκόραρε ο Νταβίντ Σίλβα (για το 4-1). Ο Ισπανός όντας διπλά ευτυχισμένος αφού είχε κοντά του τον γιο του Ματέο, κατάφερε στο 48' να βρει δίχτυα με εντυπωσιακό τρόπο...

Το άλλο τέρμα της Σίτι ήρθε από τον Γκαμπριέλ Ζεσούς, ενώ το έκτο στο 84' ήταν αυτογκόλ από τον Κονγκολό. H "αγριεμένη" ομάδα του Πεπ θα μπορούσε να ανεβάσει κι άλλο το σκορ, καθώς οι ποδοσφαιριστές της έτρεχαν στην επίθεση μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο των καθυστερήσεων, όμως δεν έβρισκαν στόχο στο τέλος.

ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΓΚΟΛ

News 24/7

24MEDIA NETWORK