Μετά από τόσα ρεκόρ, ήταν η σειρά του Έντερσον να μπει στο βιβλίο Γκίνες!

Σε μία σεζόν που η Μάντσεστερ Σίτι του Γκουαρδιόλα σπάει το ένα ρεκόρ μετά το άλλο με ρυθμούς πολυβόλου, ο Έντερσον Μοράες έβαλε το κερασάκι στην τούρτα μπαίνοντας στο βιβλίο των ρεκόρ Γκίνες!

Manchester City's Ederson Moraes during the English Premier League soccer match between West Bromwich Albion and Manchester City, at the Hawthorns in West Bromwich, England, Saturday, Oct. 28, 2017. (AP Photo/Rui Vieira)
Manchester City's Ederson Moraes during the English Premier League soccer match between West Bromwich Albion and Manchester City, at the Hawthorns in West Bromwich, England, Saturday, Oct. 28, 2017. (AP Photo/Rui Vieira) AP

Το όνειρο της κατάκτησης του Champions League μπορεί να έσβησε νωρίς (ας όψεται το συναπάντημα με την Λίβερπουλ του εκπληκτικού Μοχάμεντ Σαλάχ στη φάση των "8") όμως οι οπαδοί της Μάντσεστερ Σίτι μόνο παράπονο δεν μπορούν να έχουν φέτος από την ομάδα τους αφού έσπασε κάθε πιθανό και απίθανο ρεκόρ.

Με μία αγωνιστική να απομένει ακόμα για την ολοκλήρωση της φετινής Premier League, έχει καταρρίψει ήδη το ρεκόρ συγκομιδής βαθμών (97), τερμάτων (105) και νικών (31) ενώ έχει ισοφαρίσει και το ρεκόρ της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για την κατάκτηση του τίτλου πέντε αγωνιστικές πριν το τέλος μετρώντας, κάποια στιγμή μέσα στη σεζόν, 18 διαδοχικές νίκες.

Ε, με τόσα σπουδαία επιτεύγματα της ομάδας ήταν λογικό να επηρεαστούν και τα... άτομα, με ένα ξεχωριστό μέλος της ομάδας του Γκουαρδιολα, ο Έντερσον Μοράες, να μπορεί να υπερηφανεύεται με τη σειρά του για ένα ιδιαίτερο ρεκόρ από εδώ και στο εξής.

Μετά από τόσα ρεκόρ, ήταν η σειρά του Έντερσον να μπει στο βιβλίο Γκίνες!

Αυτό έχει να κάνει με το μεγαλύτερο βολέ που έχει γίνει ποτέ σε προπόνηση ομάδας, με τον Βραζιλιάνο κίπερ να στέλνει τη μπάλα με βολέ 75,35 μέτρα μακριά κατά τη διάρκεια προπόνησης που έκανε στο "Etihad Campus" και να είναι πλέον κάτοχος ρεκόρ Γκίνες σε αυτή την κατηγορία.

Το αποκάλυψε μάλιστα ο ίδιος μέσω Instastory, παρουσιάζοντας με καμάρι την τιμητική πλακέτα που παρέλαβε για το επίτευγμά του.

News 24/7

24MEDIA NETWORK