Ο Αγκουέρο αφήνει την Σίτι για ομάδα έκπληξη!

Το συμβόλαιο του Κουν Αγκουέρο με την Μάντσεστερ Σίτι ολοκληρώνεται το 2019 και ο 29χρονος Αργεντινός αποκάλυψε ποια θέλει να είναι η επόμενη ομάδα του! Και δεν βρίσκεται στην Ευρώπη...

Manchester City's Sergio Aguero celebrates after scoring during the English Premier League soccer match between Manchester City and Burnley at Etihad stadium, Manchester, England, Saturday, Oct. 21, 2017. (AP Photo/Rui Vieira)
Sergio Aguero AP IMAGES

Ο Αργεντινός επιθετικός πραγματοποιεί εξαιρετική σεζόν με τους "πολίτες" μετρώντας οκτώ γκολ σε οκτώ εμφανίσεις στην Πρέμιερ Λιγκ. Οι δηλώσεις του λοιπόν προκάλεσαν... σοκ στους φίλους της Σίτι, αφού ούτε λίγο ούτε πολύ άφησε να εννοηθεί πως θα αποχωρήσει από τον σύλλογο!

Εκείνο που έκανε ιδιαίτερη εντύπωση, ωστόσο, είναι ο σύλλογος που θέλει να μεταπηδήσει και δεν είναι άλλος από την Ιντεπεντιέντε!

"Γράφτηκε πως Μίλαν και Ρεάλ Μαδρίτης με θέλουν, ενώ δεν θυμάμαι που το διάβασα, "αποκάλυψαν" το όνειρο μου με την Ιντεπεντιέντε", είπε αρχικά και συνέχισε:

"Το θέμα είναι πως πάντα είχα στο μυαλό μου να επιστρέψω στην Ιντεπεντιέντε, όταν θα τελείωνε το συμβόλαιο μου με την Σίτι το 2019. Υπάρχει οψιόν για ανανέωση μίας ακόμη σεζόν, που είναι προτεραιότητα μου, όμως εγώ έχω πάντα την επιλογή.

"Στόχος μου είναι να γυρίσω πίσω. Τώρα τα πηγαίνω καλά και ελπίζω να κερδίζουμε τον τίτλο, όμως δεν θα είναι εύκολο", κατέληξε ο Αργεντινός.

Θυμίζουμε πως ο Αγκουέρο ξεκίνησε την καριέρα του από τις ακαδημίες των "κόκκινων διαβόλων" και αγωνίστηκε τρεις σεζόν σε επαγγελματικό επίπεδο, προτού τον αποκτήσει η Ατλέτικο Μαδρίτης το 2006.

News 24/7

24MEDIA NETWORK