Ο Γκουαρδιόλα είδε τον Κόντε στην εξέδρα και έστειλε μήνυμα!

Η Μάντσεστερ Σίτι συνέτριψε με 4-0 εκτός έδρας την Γουέστ Χαμ και ανέβηκε στην 4η θέση όμως ο Πεπ Γκουαρδιόλα "πέταξε λευκή πετσέτα" στη μάχη του τίτλου 15 ματς πριν το φινάλε!

Ο Γκουαρδιόλα είδε τον Κόντε στην εξέδρα και έστειλε μήνυμα!
© AFP/GETTY IMAGES

Σε αντίθεση με τις Τσέλσι, Τότεναμ, Άρσεναλ, Λίβερπουλ και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ που είχαν απώλειες η Μάντσεστερ Σίτι ήταν οι μοναδική ομάδα από τις έξι πρώτες της βαθμολογίας που πήρε το τρίποντο για την 23η εμβόλιμη αγωνιστική της Premier League όμως το φινάλε του νικηφόρου αγώνα (4-0 εκτός έδρας) επί της Γουέστ Χαμ βρήκε τον Πεπ Γκουαρδιόλα να ρίχνει... λευκή πετσέτα.

Πληροφορούμενος πως ο τεχνικός της Τσέλσι, Αντόνιο Κόντε, ήταν στις εξέδρες του "London Stadium" για να δει το παιχνίδι της Σίτι, ο Καταλανός τεχνικός δεν δίστασε να απονείμει πρόωρα τον τίτλο της νέας πρωταθλήτριας στους "μπλε", υποστηρίζοντας πως η διαφορά που έχουν από τους διώκτες τους είναι αδύνατο να καλυφθεί μέσα σε 15 αγωνιστικές.

Ο Γκουαρδιόλα είδε τον Κόντε στην εξέδρα και έστειλε μήνυμα!
© DAN WEIR/PINNACLE

"Δεν χρειάζεται να ανησυχεί ο Κόντε... Είναι 10 πόντους μπροστά από εμάς. Μόνο η Τσέλσι μπορεί να χάσει την Premier League. Δεν νομίζω ότι η Σίτι μπορεί να τους ασκήσει πίεση", δήλωσε αρχικά στη συνέντευξη Τύπου ο Καταλανός τεχνικός, και πρόσθεσε:

"Θα είναι λάθος να σκεφτόμαστε την Τσέλσι όταν είμαστε 10 πόντους πίσω. Θα πρέπει να σκεφτόμαστε πώς θα νικάμε στα δικά μας παιχνίδια. Ξεκινήσαμε καλά στο πρωτάθλημα αλλά από τότε είμαστε αρκετά ασταθείς

Για να προκριθείς στο Champions League και να παλέψεις μέχρι το τέλος, θα πρέπει να τρέξεις ένα καλό σερί από νίκες, διαφορετικά θα είναι αδύνατο. Μόνο η Τσέλσι μπορεί να χάσει τον τίτλο.

Ο Γκουαρδιόλα είδε τον Κόντε στην εξέδρα και έστειλε μήνυμα!
© AFP/GETTY IMAGES

Δείτε πόσες ήττες έχουν στα 16 τελευταία παιχνίδια τους. Δεν πρόκειται στα ματς που τους απομένουν να κάνουν 4 ή 5 ήττες. Αυτή τη στιγμή δεν βάζουμε μεγάλους στόχους επειδή η βαθμολογική απόσταση είναι πολύ μεγάλη".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Φάουλ-μαγεία αλά Κριστιάνο Ρονάλντο και... άγαλμα ο Μινιολέ!
Το μόνο καλό που κάνει ο Μινιολέ
Τρελάθηκε ο Τζέραρντ στο γκολ της Λίβερπουλ

News 24/7

24MEDIA NETWORK