Ο Γκουαρδιόλα έστειλε στη δεύτερη ομάδα τον "υπέρβαρο" Νασρί!

Με τον Σαμίρ Νασρί και τα παραπανίσια κιλά του τα "έβαλε" ο Πεπ Γκουαρδιόλα, στέλνοντάς τον στη δεύτερη ομάδα της Μάντσεστερ Σίτι.

Ο Γκουαρδιόλα έστειλε στη δεύτερη ομάδα τον "υπέρβαρο" Νασρί!

Ο νέος τεχνικός της Μάντσεστερ Σίτι, Πεπ Γκουαρδιόλα, δεν αστειεύεται με το θέμα διατροφή και γι' αυτό το λόγο έστειλε ισχυρό μήνυμα τους "άτακτους" ενόψει της νέας σεζόν.

Πρώτος που την πλήρωσε ήταν ο Σαμίρ Νασρί, ο οποίος γύρισε με παραπανίσια κιλά και ο Ισπανός κόουτς τον έστειλε στη δεύτερη ομάδα!

Μιλώντας για το θέμα, ο Κλισί ήταν ιδιαίτερα αποκαλυπτικός: "Ακούς συχνά πως οι προπονητές θεωρούν το βάρος σημαντικό παράγοντα. Αυτή τη φορά τα πράγματα είναι σοβαρά. Με αυτόν (Γκουαρδιόλα), όποιος είναι αρκετά πάνω από το όριο δεν προπονείται με την ομάδα!

Ο λόγος έχει να κάνει με τους τραυματισμούς, αφού επιβαρύνεται το σώμα. Οπότε αν είσαι 70 αντί για 60 κιλά, τότε βάζεις σε κίνδυνο την ομάδα".

Όσον αφορά τις τροφές που έκοψε: "Φυσικά τέλος η πίτσα, κάποιοι χυμοί και όλα τα βαριά φαγητά. Κάποιοι φοβούνται πως δεν είναι φυσιολογικό, αλλά παίζοντας τόσο καιρό γνωρίζω πως μπορεί να σε ανανεώσει".

Για τη συνεργασία τους, είπε: "Είναι ο ιδανικός προπονητής για όλων των ειδών των παικτών. Λέει πως αν μπορούσε να παίζει με 11 μέσους θα το έκανε! Έτσι, πιστεύω πως οι παίκτες σε αυτή τη γραμμή θα είναι εκπληκτικοί. Θέλει όλοι να παίζουν σωστά με τη μπάλα στα πόδια.

Είναι η περίπτωση του προπονητή που θα λες πως ήσουν τυχερός που δούλεψες μαζί του και εξελίχθηκες".

News 24/7

24MEDIA NETWORK