Ο Γκουαρδιόλα "βάζει στο ψυγείο" παίκτες 100.000.000 λιρών!

Ο Πεπ Γκουαρδιόλα δεν... καταλαβαίνει από "ονόματα" και το αποδεικνύει καθώς αναμένεται να αφήσει εκτός βασικής προετοιμασίας πέντε παίκτες του που κοστολογούνται 100 εκ.λίρες!

Manchester City manager Pep Guardiola embraces Sergio Aguero after the English Premier League soccer match between Manchester City and Leicester, at the Etihad Stadium, in Manchester, England, Saturday May 13, 2017. (Martin Rickett/PA via AP)
Manchester City manager Pep Guardiola embraces Sergio Aguero after the English Premier League soccer match between Manchester City and Leicester, at the Etihad Stadium, in Manchester, England, Saturday May 13, 2017. (Martin Rickett/PA via AP) AP

Οι παίκτες της Μάντσεστερ Σίτι θα επιστρέψουν την ερχόμενη εβδομάδα στις προπονήσεις για την έναρξη της νέας σεζόν όμως εκεί κάποιοι από αυτούς θα αισθανθούν μία "παγωμάρα".

Ο Γκουαρδιόλα "βάζει στο ψυγείο" παίκτες 100.000.000 λιρών!
© LIGHTROCKET VIA GETTY IMAGES

Όπως αποκαλύπτει με σημερινό της δημοσίευμα η "Daily Mail", ο Πεπ Γκουαρδιόλα έχει πάρει ήδη τις αποφάσεις του αναφορικά με τους παίκτες που θα ταξιδέψουν στις ΗΠΑ για να πάρουν μέρος στα φιλικά προετοιμασίας που θα δώσει η ομάδα του (με αντιπάλους μεταξύ άλλων τις Ρεάλ, Τότεναμ και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ), με πρωτοκλασάτους παίκτες να έχουν μπει στη μαύρη λίστα.

Ο Γκουαρδιόλα "βάζει στο ψυγείο" παίκτες 100.000.000 λιρών!
© AFP/GETTY IMAGES

Συγκεκριμένα, το εν λόγω δημοσίευμα υποστηρίζει πως πέντε από τους λεγόμενους πρωτοκλασάτους παίκτες των "πολιτών", των οποίων το ταλέντο κοστολογείται γύρω στις 100.000.000 λίρες δεν θα μπουν στο αεροπλάνο για να περάσουν στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού, με τον Καταλανό να στέλνει μήνυμα για το (δυσοίωνο) μέλλον τους στην Σίτι.

Ο Γκουαρδιόλα "βάζει στο ψυγείο" παίκτες 100.000.000 λιρών!
© PA

Πρόκειται για τους Τζο Χαρτ, Βιλφρίντ Μπονί (αποκτήθηκε με 28 εκ.λίρες από την Σουόνσι), Ελιακίμ Μανγκαλά (κόστισε 40 εκ.λίρες από την Πόρτο), Σαμίρ Νασρί (αποκτήθηκε έναντι 24 εκ.λιρών από την Άρσεναλ) και Τζέισον Ντινάιερ (κοστολογείται 10 εκ.λίρες), με τον Χαρτ να θεωρείται μάλιστα κάτι παραπάνω από σίγουρο ότι δεν υπολογίζεται.

Ο Γκουαρδιόλα "βάζει στο ψυγείο" παίκτες 100.000.000 λιρών!
© REUTERS

Όχι μόνο επειδή πέρυσι δόθηκε δανεικός στην Τορίνο αλλά και επειδή υπάρχουν ήδη στο ρόστερ δύο γκολκίπερ που βρίσκονται μπροστά από αυτόν (σύμφωνα με την κρίση του Γκουαρδιόλα), οι Μπράβο και Έντερσον, με τον Άγγλο διεθνή κίπερ να επιθυμεί από την πλευρά του να πάει σε άλλο σύλλογο και μάλιστα με κανονική μεταγραφή.

Manchester City manager Pep Guardiola gestures on the touchline, during the English Premier League soccer match between Manchester City and Leicester, at the Etihad Stadium, in Manchester, England, Saturday May 13, 2017. (Martin Rickett/PA via AP)
Manchester City manager Pep Guardiola gestures on the touchline, during the English Premier League soccer match between Manchester City and Leicester, at the Etihad Stadium, in Manchester, England, Saturday May 13, 2017. (Martin Rickett/PA via AP) AP

Photo Credits: Martin Rickett/PA via AP

News 24/7

24MEDIA NETWORK