Ο Γκουαρντιόλα έκανε δικό του παίκτη 60 εκατ. ευρώ τέταρτη επιλογή

Γκουαρντιόλα είσαι ό,τι θες κάνεις... Ακόμη και παίκτη που διάλεξες εσύ και πλήρωσες 60.000.000 ευρώ μπορείς να τον καθίσεις στον πάγκο ή στην κερκίδα για να βλέπει την ενδεκάδα με... κιάλια. Ποιον "πολίτη" έχει "τελειώσει" ο Καταλανός επειδή θεωρεί ότι δεν εξελίχθηκε;

Manchester City manager Josep Guardiola gives directions to his players during the English Premier League soccer match between Manchester City and Leicester City at the Etihad Stadium in Manchester, England, Saturday, Feb. 10, 2018. (AP Photo/Rui Vieira)
Manchester City manager Josep Guardiola gives directions to his players during the English Premier League soccer match between Manchester City and Leicester City at the Etihad Stadium in Manchester, England, Saturday, Feb. 10, 2018. (AP Photo/Rui Vieira) AP PHOTO/RUI VIEIRA

Πώς τα φέρνει καμιά φορά η ζωή. Να έχεις δαπανήσει 60.000.000 ευρώ για έναν παίκτη μόλις 21 ετών πριν από δύο χρόνια και τώρα να τον διώχνεις, μετατρέποντας τον σε τέταρτη επιλογή!

Αυτό συμβαίνει στην περίπτωση του Τζον Στόουνς ο οποίος ήταν η πιο ακριβή μεταγραφή αμυντικού στο Νησί, με τις ευλογίες του Πεπ Γκουαρντιόλα, και τώρα... ψάχνεται σαν "τρελός" να φύγει από το Μάντσεστερ, ώστε να βρει ομάδα να παίζει περισσότερο.

Σύμφωνα με αγγλικά δημοσιεύματα ο Στόουνς, παρότι επιλογή του Γκουαρντιόλα, έχει απογοητεύσει τον Καταλανό που δεν βλέπει εξέλιξη στον ποδοσφαιριστή, τέτοια ώστε να τον καθιερώσει στη βασική ενδεκάδα ή έστω στις πρώτες επιλογές.

Δεν είναι καθόλου τυχαίο άλλωστε που για να καλυφθεί το κενό του τραυματία Κομπανί, ο Πεπ έφερε τον Λαπόρτ στο Μάντσεστερ, αντί να δώσει χρόνο συμμετοχής στον πρώην άσο της Έβερτον.

Ο ερχομός, μάλιστα, του Γάλλου αμυντικό αποτέλεσε τη σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι για τον Στόουνς που ζήτησε να φύγει το καλοκαίρι.

Στην Αγγλία, πάντως, θεωρούν ότι παρά την... αλμυρή τιμή και το καλό του συμβόλαιο θα βρεθεί ομάδα να τον καλύψει και συγκεκριμένα παρουσιάζονται ήδη δύο. Η μία είναι η Άρσεναλ και η άλλη η Λίβερπουλ που έχει ακόμη να ξοδέψει χρήμα μετά την πώληση του Κουτίνιο στην Μπαρτσελόνα.

News 24/7

24MEDIA NETWORK