Δεν τα λες και λίγα τα πρωταθλήματα που έχει κατακτήσει ο Πεπ!

Σαν μην αποκλείστηκε ποτέ από τη Λίβερπουλ έπαιξε κόντρα στην Τότεναμ η Σίτι. Οι "Πολίτες"... καθάρισαν στο Λονδίνο με 3-1 και ο Πεπ Γκουαρντιόλα χρειάζεται μόλις τρεις βαθμούς για να κατακτήσει ένα ακόμη πρωτάθλημα.

Δεν τα λες και λίγα τα πρωταθλήματα που έχει κατακτήσει ο Πεπ!

Στους... πέντε ανέμους σκόρπισε την Τότεναμ η Μάντσεστερ Σίτι μέσα στο Λονδίνο.

Οι "Πολίτες", παίζοντας σαν να μην αποκλείστηκαν ποτέ από την Λίβερπουλ με δύο ήττες τα προημιτελικά του Champions League, φιλοδώρησαν με τρία γκολ την ομάδα του Μαουρίτσιο Ποτσετίνο και χρειάζονται πλέον μόλις ένα "τρίποντο" για να στεφθούν πρωταθλητές και μαθηματικά.

Οι παίκτες του Πεπ αν και έχουν κατακτήσει τον τίτλο από τον... Νοέμβριο, αγωνίστηκαν σαν πραγματικοί πρωταθλητές και επικράτησαν στο "Γουέμπλεϊ" με 3-1. Σκόρερ για την Σίτι χρίστηκαν οι Ζεσούς, Γκουντογκάν και Στέρλινγκ. Το μοναδικό τέρμα των "Πετεινών" στο ντέρμπι πέτυχε ο Έρικσεν.

Απονομή του τίτλου στην ομάδα του Γκουαρντιόλα θα γίνει εφόσον κερδίσουν την επόμενη αγωνιστική στο "Έτιχαντ" την Σουόνσι.

Όσον αφορά τον Καταλανό προπονητή, αυτό το πρωτάθλημα με την Σίτι θα είναι το 7ο της καριέρας του στα τρία κορυφαία της Ευρώπης: Ισπανία (3), Γερμανία (3) και τώρα Αγγλία (1).

Photo Credits: AP Photo/Frank Augstein

News 24/7

24MEDIA NETWORK