Ο Τουρέ έκανε ΜΑΓΚΑ τον Γκουαρδιόλα με γκολάρες!

Ο Πεπ Γκουαρδιόλα έδωσε φανέλα βασικού στον Γιαγιά Τουρέ για πρώτη φορά στη φετινή Premier League και ο Ιβοριανός τον δικαίωσε πετυχαίνοντας και τα δύο γκολ της Σίτι (videos).

Ο Τουρέ έκανε ΜΑΓΚΑ τον Γκουαρδιόλα με γκολάρες!

Μετά από αυτό είναι δυνατόν να τον αφήσει ξανά εκτός; Ο Πεπ Γκουαρδιόλα αποφάσισε να βγάλει έξω από τη... ναφθαλίνη τον Γιαγιά Τουρέ, δίνοντάς του για πρώτη φορά τη φετινή σεζόν φανέλα βασικού στην Premier League και ο 33χρονος Ιβοριανός αμυντικός μέσος τον έβγαλε ασπροπρόσωπο, ανοίγοντας το σκορ για την Μάντσεστερ Σίτι απέναντι στην Κρίσταλ Πάλας!

Ο Τουρέ έκανε ΜΑΓΚΑ τον Γκουαρδιόλα με γκολάρες!
© ANDY HOOPER/DAILY MAIL

Ήταν το 39o λεπτό της αναμέτρησης, με τον Τουρέ να παίρνει την πάσα του Νολίτο μέσα στη μεγάλη περιοχή των Λονδρέζων και κατόπιν να κάνει ντρίμπλα πάνω σε αντίπαλο και να "κεραυνοβολεί" τον Χένεσεϊ, γράφοντας το 1-0 για τους "πολίτες" και γνωρίζοντας την αποθέωση από τους συμπαίκτες του...

Ο Τουρέ δεν σταμάτησε όμως εκεί αφού μετά την ισοφάριση της Κρίσταλ Πάλας στο 66' (Γουίκαμ) έβαλε ξανά μπροστά στο σκορ την ομάδα του, σκοράροντας στο 83' μετά από εκτέλεση κόρνερ του Κέβιν Ντε Μπράινε και πετυχαίνοντας για πρώτη φορά, μετά τον Μάιο του 2015 απέναντι στη Σουόνσι, δύο γκολ σε ένα παιχνίδι για την Premier League.

Το φινάλε μάλιστα βρήκε την Σίτι να νικάει 2-1 με τα δύο γκολ του Τουρέ στο πρώτο του παιχνίδι στη φετινή Premier League και να πιάνει την Λίβερπουλ στην κορυφή της βαθμολογίας μετά το 0-0 των "κόκκινων" την ίδια ώρα στην έδρα της Σαουθάμπτον.

ΤΑ ΔΥΟ ΓΚΟΛ ΤΟΥ ΤΟΥΡΕ ΣΤΟ "SELHURST PARK":

ΚΡΙΣΤΑΛ ΠΑΛΑΣ - ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ 1-2

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Η ώρα της μεγάλης επιστροφής για τον Τουρέ!
Ο Τουρέ ζήτησε συγγνώμη στον Γκουαρδιόλα μέσω Facebook!

News 24/7

24MEDIA NETWORK