Παίρνει 6,5 "μύρια" το χρόνο, η ομάδα του τον πουλάει με 4!

Όσο όσο τον πουλάει τον ποδοσφαιριστή της η Μάντσεστερ Σίτι. Όχι, βέβαια, γιατί... καίγεται για το χρήμα, αφού τον "σκοτώνει" με μόλις 4.000.000 ευρώ. Δεν τον θέλει ο Πεπ Γκουαρντιόλα, ενώ παράλληλα το συμβόλαιό του δεν "ταιριάζει" καθόλου σε... κομμένο παίκτη.

Η Μάντσεστερ Σίτι δεν θέλει τον Χαρτ κι έχει βρει τον καλύτερο τρόπο για να του το δείξει...

Άγγλοι ρεπόρτερ μεταφέρουν πως η ομάδα του Πεπ Γκουαρντιόλα έχει... βρομίσει στην πιάτσα πως ο έμπειρος πορτιέρε είναι διαθέσιμος για οποιονδήποτε ενδιαφέρεται με μόλις 4.000.000 ευρώ!

Ο Χαρτ έχει άλλον ένα χρόνο συμβόλαιο με την Μάντσεστερ Σίτι κι αν δεν φύγει θα πάρει από τα ταμεία της κοντά στα 6,5 εκατ. ευρώ, απλά επειδή υπάρχει στην ομάδα, αφού είναι ξεκάθαρο πια πως δεν τον υπολογίζουν.

Πέρυσι ο Άγγλος έπαιξε δανεικός στην Γουέστ Χαμ και το τεράστιο συμβόλαιό του καλύφθηκε μισό μισό από τα δύο κλαμπ, ωστόσο η αρχική διάθεση των "σφυριών"να τον αγοράσουν... έσβησε.

Longread

Οι 11 κορυφαίοι Βραζιλιάνοι της Ελλάδας

Το Contra.gr επέλεξε και σας παρουσιάζει τους 11 καλύτερους Βραζιλιάνους που έχουν αγωνιστεί στην Ελλάδα. Χωρίς σύστημα, με τον Πάουλο Κάμπος στον πάγκο! Ψηφίστε τον κορυφαίο κατά τη γνώμη σας!