Ποδοσφαιριστής της Σίτι γιορτάζει τον τίτλο, ντυμένος ... κουνέλι

Κι όμως, δεν πρόκειται για κουνελάκι του πλέιμποϊ, αλλά για ποδοσφαιριστή της Μάντσεστερ Σίτι, ο οποίος σκέφτηκε να πανηγυρίσει κάπως διαφορετικά τη κατάκτηση του πρωταθλήματος (VIDEO).

Ποδοσφαιριστής της Σίτι γιορτάζει τον τίτλο, ντυμένος ... κουνέλι

Ίσως αποτελεί τον πιο πρωτότυπο τρόπο να πανηγυρίσει κανείς το πρωτάθλημα. Κι όμως, στην Αγγλία έγινε και αυτό με ποδοσφαιριστή της Μάντσεστερ Σίτι να ντύνεται κουνελάκι για να γιορτάσει τη κατάκτηση της Premier League.

Συγκεκριμένα, ο Κάιλ Γουόκερ βρέθηκε σε ένα γήπεδο γκολφ παρέα με συμπαίκτη του, ο οποίος εμφανίστηκε αγνώριστος, καθώς κρυβόταν η ταυτότητά του, κάτω από τη στολή του λαγού.

Μέχρι που ο Άγγλος ποδοσφαιριστής ήρθε να κάνει τα αποκαλυπτήρια και να ξεμπροστιάσει στο Instagram τον φίλο του, ο οποίος αποτελεί και μέλος της εθνικής ομάδας των "Λιονταριών".

Και το όνομα αυτού; Τζον Στόουνς με τον αμυντικό της Σίτι να γίνεται ρεζίλι μπροστά στα μάτια των 800 χιλιάδων followers του Γουόκερ. Στο επίμαχο βίντεο το γλέντι καλά κρατεί, αφού μαζί φωνάζουν ρυθμικά και επαναλαμβανόμενα τη λέξη " Πρωταθλητές".

ΔΕΙΤΕ ΤΗ ΜΕΤΑΜΦΙΕΣΗ ΤΟΥ ΣΤΟΟΥΝΣ:

News 24/7

24MEDIA NETWORK