Σέλουκ: "Ελπίζω ο Γκουαρδιόλα να έχει τα α@@@@@α να..."

Ο ιδιόρρυθμος μάνατζερ του Γιάγια Τουρέ, Ντιμίτρι Σέλουκ παραχώρησε συνέντευξη στη βρετανική εφημερίδα "Mirror" κι αναφέρθηκε στην απόφαση του Καταλανού τεχνικού να αφήσει τον πελάτη του εκτός της λίστας του Champions League.

Σέλουκ: "Ελπίζω ο Γκουαρδιόλα να έχει τα α@@@@@α να..."

Η απόφαση του Πεπ Γκουαρδιόλα να αφήσει εκτός ευρωπαϊκής λίστας για τους αγώνες του Champions League τον Γιάγια Τουρέ αποτέλεσε το πρώτο θέμα συζήτησης στα βρετανικά ΜΜΕ. Οι... ιδιαίτερες σχέσεις των δύο ανδρών είναι γνωστές απ' την εποχή που ο Ιβοριανός μέσος ήταν ποδοσφαιριστής της Μπαρτσελόνα.

Mε αφορμή την απόφαση του Καταλανού τεχνικού, ο μάνατζερ του Τουρέ, Ντιμίτρι Σέλουκ παραχώρησε συνέντευξη στη βρετανική εφημερίδα "Mirror". Ο ιδιόρρυθμος Ουκρανός ατζέντης έσφαξε με το... βαμβάκι τον Γκουαρδιόλα, ζητώντάς του σε περίπτωση που οι "πολίτες" δεν κερδίζουν το Champions League να ζητήσει δημόσια συγγνώμη απ' τον Τουρέ.

"Είναι απόφαση του Πεπ και πρέπει να γίνει σεβαστή. Αν η Μάντσεστερ Σίτι κερδίσει το Champions League, τότε θα ταξιδέψω στο Λονδίνο και θα πω μπροστά στις κάμερες πως ο Πεπ Γκουαρδιόλα είναι ο καλύτερος προπονητής στον κόσμο. Όμως, αν η Σίτι αποτύχει, τότε ελπίζω ο Πεπ να έχει τα α@@@@@α να παραδεχθεί πως ήταν λάθος να εξευτελίσει έναν τόσο σπουδαίο παίκτη όσο ο Γιάγια Τουρέ", σχολίασε ο Σέλουκ.

Παράλληλα, σε ό,τι αφορά πιθανή αποχώρηση του 32χρονου άσου κατά τη χειμερινή μεταγραφική περίοδο, ανέφερε: "Δεν πρόκειται να φύγει τον Ιανουάριο. Θα ολοκληρώσει το συμβόλαιό του και ελπίζει να έχει την ευκαιρία να αποδείξει πράγματα κατά τη διάρκεια της χρονιάς".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Ο Γκουαρδιόλα "τέλειωσε" τον Τουρέ

News 24/7

24MEDIA NETWORK