Σέλουκ σε Γκουαρδιόλα: "Στην Μπάγερν θα πετύχαινε και ο παππούς μου"

Ο πόλεμος Σέλουκ-Γκουαρδιόλα μόλις άρχισε. Διαβάστε για τη νέα φραστικη επίθεση προς τον προπονητή της Μάντσεστερ Σίτι από τον διάσημο μάνατζερ, όπου ενέπλεξε τις Μπάγερν και Μπαρτσελόνα αλλά και τους Μέσι, Ιμπραχίμοβιτς, Ετό, Ράικαρντ και... Ρανιέρι!

Σέλουκ σε Γκουαρδιόλα: "Στην Μπάγερν θα πετύχαινε και ο παππούς μου"

Αυτό που έχει συμβεί το τελευταίο 24ωρο στην Μάντσεστερ Σίτι δεν έχει... προηγούμενο, με τον Γιαγιά Τουρέ να αποτελεί την "πέτρα του σκανδάλου" και τους Πεπ Γκουαρδιόλα και Ντιμίτρι Σέλουκ να έχουν βγάλει τα μαχαίρια.

Οι πρόσφατες απαξιωτικές δηλώσεις του Ντιμίτρι του Σέλουκ για τον Πεπ Γκουαρδιόλα (ύστερα από τον αποκλεισμό του Τουρέ από τη λίστα που δήλωσε η Σίτι για τους ομίλους του Champions League) προκάλεσαν την αντίδραση του Καταλανού που ανακοίνωσε πως ο Ιβοριανός μπαίνει στο... ψυγείο μέχρι να ζητήσει ο μάνατζέρ του, για να έρθει όμως νέα σκληρή "απάντηση" προς τον Καταλανό.

Θέλοντας μάλιστα να δείξει ακόμα μεγαλύτερη πυγμή, ο Σέλουκ παραχώρησε συνέντευξη στην αγγλική "Mirror" όπου χρησιμοποίησε λόγια που... τσακίζουν κόκκαλα. Στόχος του αποκλειστικά ο Πεπ Γκουαρδιόλα παρά το γεγονός πως αυτή τη στιγμή μετράει μόνο νίκες (8 στα 8) στον πάγκο των "πολιτών":

Σέλουκ σε Γκουαρδιόλα: "Στην Μπάγερν θα πετύχαινε και ο παππούς μου"

"Εάν ο Γκουαρδιόλα θέλει πόλεμο, θα τον έχει. Τι περιμένει να πω όταν συμπεριφέρεται με αυτό τον τρόπο στον Γιαγιά; Έναν παίκτη που έχει γράψει την ιστορία της Σίτι, που έχει κατακτήσει δύο φορές την Premier League, το FA Cup, το League Cup.

Έναν παίκτη που βοήθησε την Σίτι να φτάσει για πρώτη φορά στην ιστορία της στα ημιτελικά του Champions League", ήταν τα πρώτα καυστικά σχόλια του Σέλουκ, για να συνεχίσει στο ίδιο ύφος:

"Ο Γκουαρδιόλα δεν θέλει τους παίκτες με προσωπικότητα. Θέλει μόνο εκείνους που τον φοβούνται και που κάνουν ό,τι θέλουν. Δεν είναι τυχαίο ότι έκανε πόλεμο στον Τουρέ αλλά και στον Τζο Χαρτ, παίκτες που έχουν μεγάλη επιρροή στα αποδυτήρια.

Σέλουκ σε Γκουαρδιόλα: "Στην Μπάγερν θα πετύχαινε και ο παππούς μου"

Στην Μπαρτσελόνα έκανε το ίδιο πράγμα, αναγκάζοντας έτσι παίκτες όπως ο Ετό και ο Ιμπραχίμοβιτς να φύγουν. Ο Πεπ είχε επιτυχία στην Μπαρτσελόνα με μία ομάδα που έχτισε ο Ράικαρντ. Και έπειτα είχε τον Μέσι στην ομάδα...

Ο Λουίς Ενρίκε έδειξε πως οι επιτυχίες εκείνης της ομάδας δεν εξαρτιόνταν από τον Γκουαρδιόλα. Η Μπάγερν μάλιστα είχε κατακτήσει το τρεμπλ πριν πάει εκείνος. Στο Μόναχο δεν γινόταν να αποτύχει ο Γκουαρδιόλα. Ακόμα και ο παππούς μου θα είχε πάρει πρωτάθλημα με εκείνη την ομάδα.

Σέλουκ σε Γκουαρδιόλα: "Στην Μπάγερν θα πετύχαινε και ο παππούς μου"

Όταν έφυγε, πολλοί ήταν οι παίκτες που χάρηκαν. Εάν ο Γκουαρδιόλα θέλει πραγματικά να ξεχωρίσει, ας πάει να προπονήσει τη Σαραγόσα ή την Σάντερλαντ. Θα κατάφερνε ποτέ να κάνει αυτό που έκανε ο Ρανιέρι στην Λέστερ ή ο Ποτσετίνο στην Τότεναμ; Είναι εύκολο να νικάς ξοδεύοντας 100 ή 200 εκατομμύρια..."

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Αμετανόητος Σέλουκ: "κράζει" ξανά τον Γκουαρδιόλα!
Γκουαρδιόλα: "Δεν θα παίξει ξανά ο Τουρέ, εκτός αν..."
Ο Τουρέ άνοιξε την πόρτα της εξόδου από τη Σίτι

News 24/7

24MEDIA NETWORK